Princ William i Kate Middleton čestitali su princu Harryju rođendan fotografijama na kojima nema Meghan Markle, baš kao i princ Charles i Camilla.

Galerija


Obožavatelji princa Harryja i Meghan Markle ogorčeni su jer je vojvotkinja izostavljena iz njegove rođendanske čestitke povodom 36. rođendana koju su na službenim društvenim mrežama podijelili princ William i Kate Middleton. Drugim, riječima Meghan kao da je izrezana s fotografija.

Vezani članci Samantha Markle Stigao je trenutak zbog kojeg je Meghan Markle strepila, njena polusestra je ostvarila obećano Prinčevi Harry i William - 1 Samo dvije stvari opet mogu zbližiti princa Harryja i Williama? Kraljica se još nada da će sve biti kao prije

William i Kate, baš kao i princ Charles i vojvotkinja od Cornwalla objavili su ukupno četiri fotografije u Harryjevu čast i kako bi obilježili njegov dan, ali njegove 39-godišnje supruge nema niti na jednoj od njih.

"Sigurno ste mogli birati među stotinama fotografija, ali vi ste baš odlučili objaviti one na kojima su Harry, William i Kate. Siguran sam da nije slučajno da se Meghan ne pojavljuje na njima", komentar je jednog od obožavatelja kraljevske obitelji na društvenim mrežama.

No neke to nije previše začudilo s obzirom na glasine da su se odnosi između nekad nerazdvojnih Williama i Harryja zaoštrili, i navodno nisu razgovarali posljednja dva mjeseca iliti otkako je Harry napustio obitelj i zbog Meghan se preselio u SAD.

S njom nikad dosadno: Samo u majici na ulici, pa ima novog dečka i prisna je s bivšim, a onda se skine u donje rublje