Princ William nogometnu utakmicu odlučio je gledati sa svojim sumještanima - u lokalnoj pivnici.

Galerija


Vojvoda od Cambridgea i budući engleski kralj, princ William obično poštuje svako protokolarno pravilo kraljevske obitelji, no čini se da čak i njemu ponekad treba malo odmora od strogih rutina.

Vezani članci Princeza Diana Pikanterije koje će uzdrmati kraljevsku obitelj: Goli gosti na hodnicima palače, ljubavne afere i najžešće svađe Princeza Charlotte - 4 Slatkica Charlotte slavi 5. rođendan: Nasmijavala plazeći jezik, dobacivala fotografima, a voli i zaplesati

Tako je veseli princ odlučio nogometnu utakmicu između Engelske i Češke pogledati u društvu stranaca, mještana jednog malog engleskog sela. Naime, William je došao utakmicu gledati u lokalni pub, a svojim je prisustvom šokirao, ali i razveselio lokalce. 

Posjetitelji puba, koji se prikladno zove "Princ Albert",  oduševljeno su se družili s Williamom i nazdravili pokojom čašom piva, a u veselju im se pridružio i proslavljeni bivši menadžer i nogometaš nogometnog kluba Chelsea, Frank Lampard. 

Ovako opušteno izdanje prijestolonasljednika britanske krune rijetko se viđa, a sudeći po viđenom - ležernost mu jako dobro stoji. 

Preminula 3-godišnja kći poznatog glumca, tužnu vijest je objavio uz fotografiju njezine prazne sobe