Princ William nogometnu utakmicu odlučio je gledati sa svojim sumještanima - u lokalnoj pivnici.

Galerija


Vojvoda od Cambridgea i budući engleski kralj, princ William obično poštuje svako protokolarno pravilo kraljevske obitelji, no čini se da čak i njemu ponekad treba malo odmora od strogih rutina.

Vezani članci Kate Middleton i princ William Pred Kate Middleton je nova uloga za koju kažu da je i više nego savršena, a time zauzima mjesto važnog člana obitelji? Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry nastavlja šokantnu životnu ispovijest: ''U jednoj večeri bih popio koliko se popije u tjedan dana, nitko me neće ušutkati!''

Tako je veseli princ odlučio nogometnu utakmicu između Engelske i Češke pogledati u društvu stranaca, mještana jednog malog engleskog sela. Naime, William je došao utakmicu gledati u lokalni pub, a svojim je prisustvom šokirao, ali i razveselio lokalce. 

Posjetitelji puba, koji se prikladno zove "Princ Albert",  oduševljeno su se družili s Williamom i nazdravili pokojom čašom piva, a u veselju im se pridružio i proslavljeni bivši menadžer i nogometaš nogometnog kluba Chelsea, Frank Lampard. 

Ovako opušteno izdanje prijestolonasljednika britanske krune rijetko se viđa, a sudeći po viđenom - ležernost mu jako dobro stoji. 

Preminula 3-godišnja kći poznatog glumca, tužnu vijest je objavio uz fotografiju njezine prazne sobe