Kako je narastao!

Pogledajte najnovije fotke princa čije je rođenje prije 4 godine čekao cijeli svijet!

Princ Louis Princ Louis Duke and Duchess of Cambridge/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Louis Princ Louis Princ Louis (Foto: Profimedia) Trenutačno je najmlađi član kraljevske obitelji princ Louis (Foto: AFP) Princ Louis (Foto: Profimedia) Princ Louis (Foto: Profimedia) Princ Louis (Foto: Getty) Princ Louis (Foto: Getty) Princ Louis i princeza Charlotte (Foto: AFP) Princ Louis (Foto: AFP) +5 Princeza Charlotte, princ George (Foto: Profimedia) Galerija

Dva nakon što je njegova prabaka i kraljica Elizabeta navršila 96 godina, britanski princ Louis slavi četvrti rođendan.

Britanska vojvotkinja Kate Middleton i supruga princa Williama objavila je na Instagramu niz preslatkih fotografija svog sina, princa Louisa povodom njegova četvrtog rođendana, a koje je sama snimila na plaži u Norfolku i

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Princ Louis, koji je inače peti u redu za prijestolje, na fotografijama pozira u kratkim hlačama i sivom vunenom džemperu, a Kate je i ovog puta znala kako izvući najbolje od svog sina. Prinčev osmijeh na licu rastopio je obožavatelje britanske kraljevske obitelji, a svi se čude i koliko je već narastao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

"Kako je zgodan", "Mislim da je on miks Charlotte i Georgea", "Vrijeme prolazi prebrzo", "Kako je narastao", "Kako zgodan dječak", "Sve više nalikuje na princa Georgea, kao blizanci su", "Mali slatkiš", "Sretan rođendan princu Louisu, želimo mu predivan dan", "Ovo sam čekala, slatki mali princ", dio je komentara.

Princ Louis rođen je 2018. godine kao treće dijete princa Williama i Kate Middleton, peti je u redu za britansku krunu, iza svoga djeda Charlesa, oca Williama, brata Georgea i sestre Charlotte.

Javnost ni dan-danas nije upoznata s podatkom tko su mu točno bili kumovi na krštenju, a bilo ih je ukupno šest. Kruže glasine da bi to mogli biti Williamov prijatelj iz djetinjstva, koji je ujedno i kum malenog Georgea, Nicholas van Cutsem, britanski poduzetnik Guy Pelly, Williamov najstariji prijatelj Harry Aubrey-Fletcher, prijateljica Laura Meade ili pak Kateina prijateljica Hannah Carter ili sestrična Lucy Midlleton.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham Victoria Beckham +0 Victoria Beckham Celebrity Paparazzi uhvatili Victoriju Beckham u nezgodnom trenutku, malo se previše opustila u društvu, ali se i brzo snašla!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga +0 Jelena Rozga Celebrity Rozga u utegnutoj haljini okrenula leđa kameri pa pokazala raskošnu pozadinu: "Slika govori više od tisuću riječi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene