Princ Louis proslavio je svoj prvi rođendan, a njegove su preslatke fotografije pokupile milijun lajkova na Instagramu.

Galerija


Najmlađi član britanske kraljevske obitelji, maleni princ Louis proslavio je svoj prvi rođendan, a tim povodom njegovi su roditelji Kate Middleton i princ William s javnosti podijelili njegove preslatke fotografije na kojima se vidi da malenom princu rastu zubići te da je naprosto predivan dječačić.

Vezani članci Princ George (Foto: Profimedia) Ne napadaju više samo Meghan već i najmlađe članove kraljevske obitelji - no obilo im se o glavu Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: AFP) Danas saveznice, nekoć neprijateljice: Otkrivena istina "otrovnog" odnosa Kraljice i Kate Middleton

Obožavatelji kraljevske obitelji svoje oduševljenje nisu mogli sakriti, a fotografije koje su ovom prilikom ekskluzivno objavljene snimila je upravo njegova mama Kate. Sladak osmijeh, plava kosica i zubići koje Louis ponosno pokazuje smiješeći se osigurali su mu milijun lajkova na Instagramu.

Princ Louis rođen je prošle godine kao treće dijete princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton. Peti je u redu za britansku krunu, iza svoga djeda Charlesa, oca Williama, brata Georgea i sestre Charlotte.

Ne pamtimo kad je izgledala ovako loše: Pjevačica snimljena nakon izlaska iz klinike za mentalno zdravlje