Princ Harry i Meghan Markle u utorak su odradili prvo službeno pojavljivanje otkako su se u subotu vjenčali u Windsoru. Harry je na vrtnoj zabavi Buckinghamske palače održao govor posvećen ocu povodom njegova rođendana.

Galerija


Princ Charles ove će godine u studenom proslaviti 70. rođendan, a sa svečanim proslavama povodom obilježavanja ove brojke već se započelo.

Vezani članci Thomas Markle (Foto: Profimedia) Otac Meghan Markle viđen prvi put otkako se njegova kći udala za princa: ''Uvijek ću žaliti što nisam bio tamo'' George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Odlično se snašao i u konobarskoj ulozi: Clooney zauzeo šank na kraljevskom vjenčanju pa gostima točio vlastitu tekilu

Naime, u utorak je u Buckinghamskoj palači održana vrtna zabava u njegovu čast gdje je princ Harry održao i prigodan govor posvećen ocu koji je kratko morao prekinuti. Naime, razlog tomu bila je pčela koja se zalijetala u njegovo uho, a iako ju je on pokušavao ignorirati, to mu nije uspjelo.

Meghan Markle (Foto: Getty Images)
Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

''Ova pčela zbilja se namjerila na mene'', rekao je i kratko prekinuo govor, što je nasmijalo sve prisutne, kao i njegovu suprugu Meghan koja se smijeh trudila prekriti rukom, ali joj to nije uspjelo.

Meghan Markle (Foto: Getty Images)
Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Ni Camilla  nije mogla ostati ozbiljna, a pošto Charles nije odmah shvatio što se dogodilo, njih dvije su mu objasnile.

Također, bilo je to prvo službeno pojavljivanje princa Harryja i njegove supruge Meghan nakon što su u subotu izmijenili vjenčane zavjete.