Slavlje na dvoru!

Prvi put u javnosti nakon objave zaruka: Meghan pokazala raskošan dijamant

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 2 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 2 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 1 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 3 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 2 +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) Galerija

Kraljevska obitelj sprema se za još jedno vjenčanje. Pred oltar će uskoro stati princ Harry i glumica Meghan Markle.

Konačno je stigla potvrda višemjesečnim nagađanjima. Princ Harry zaručio je svoju djevojku, glumicu Mehgan Markle, nakon godinu dana veze. Kraljevska obitelj tako se sprema za još jedno vjenčanje. Nakon Williama u bračnu luku uplovit će i njegov brat Harry.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 3 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 3

Potvrda sretne vijesti stigla je direktno iz kraljevske palače. Vijest o vjenčanju Harry je podijelio s članovima kraljevske obitelji koji ne kriju oduševljenje. "Jako smo uzbuđeni zbog Harryja i Meghan. Divno je poznavati ju i vidjeti koliko su ona i Harry sretni zajedno", poručili su princ William i vojvotkinja od Cambridgea. Sreću zbog Harryja ne krije ni kraljica Elizabeta II.

"Kraljica i Vojvoda od Edinburgha su presretni. Paru žele svu sreću", stoji na službenom Twitteru kraljevske obitelji. Vjenčanje bi se trebalo održati u proljeće 2018. godine, piše CNN. Nedugo nakon objave zaruka Harry i Meghan po prvi puta pojavili su se u javnosti. Presretna Meghan ponosno je pozirala s raskošnim dijamantom na ruci. Prsten izrađen od komada Dianinog nakita koji je Harry čuvao kao uspomenu na majku.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene