Princ Harry je u emisiji Jamesa Cordena između ostalog pričao o svojem sinu Archieju i otkrio je koja mu je bila prva riječ te što je dobio za Božić od prabake Elizabete.

Galerija


Princ Harry gostovao je u emisiji Jamesa Cordena u kojoj je otkrio detalje o svojem i Meghaninom sinu Archieju.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle sa sinom Archiejem Neki su bijesni zbog Archiejeve fotke koju su Meghan i Harry objavili, što ih je toliko naljutilo i zašto to ne mogu razumjeti? Meghan Markle i princ Harry sa sinom Archiejem - 1 Meghan Markle prošetala sa sinom Archiejem kojeg javnost nije dugo vidjela, a pokazala je i svoj poveći, trudnički trbuh

"Moj sin sada već ima više od godinu i pol dana, urnebesan je, ima sjajnu osobnost, već slaže rečenice i pjeva pjesme", ispričao se ponosni tata.

"Njegova prva riječ bila je 'krokodil', tri sloga", pohvalio se Harry, a zatim je otkrio i kakav je zanimljiv poklon Archieju poklonila prabaka kraljica Elizabeta II.

"Moja baka je pitala što bi Archie želio za Božić i Meghan je rekla pekač waffla, pa nam je ona poslala pekač waffla. Meghan svako jutro pravi organske waffle Archieju za doručak. On se doslovno budi i viče 'waffel'", kazao je princ.

Ispričao je i kako se redovito čuje preko Zooma sa svojom bakom i djedom koji tako viđaju i svojeg praunuka otkako su ga Harry i Meghan odveli u SAD.

Tijekom intervjua nazvali su i Meghan na videopoziv.

"Haz, kako ide turneja po LA-ju", upitala je Harryja Meghan u pozivu i tako otkrila nadimak koji ima za njega.

Corden je princa proveo Los Angelesom u poznatom simbolu Velike Britanije, autobusu na kat, takozvanom double-deckeru.

Odveo ga je i do vile u kojoj se snimala serija "Princ iz Bel Aira", a Harry je spremno otpjevao naslovnu pjesmu serije koju originalno izvodi Will Smith.

Harry je u intervjuu istaknuo i kako je odstupio s kraljevskih dužnosti jer su britanski mediji toksični te su mu uništavali mentalno zdravlje. Zaključio je kako se svoje obitelji nikada neće odreći te to nije poanta njihova odlaska u SAD.

Inače Meghan i Harry nedavno su objavili da čekaju svoje drugo dijete nakon što je ona na ljeto 2020. godine doživjela spontani pobačaj.

Milan se zbog supruge Vesne nije vratio u rodnu Hercegovinu, a svoju kćer jedinicu koja izbjegava medije uvijek je hvalio

Naša voditeljica se oprostila od Bandića koji je bio i na njenoj svadbi: "Mnogi od vas ga nisu znali osobno.."