ponosni tata

Princ Harry se hvalio svojim sinom Archiejem i otkrio njegovu prvu riječ: "Urnebesan je, već pjeva pjesme"

Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Galerija

Princ Harry je u emisiji Jamesa Cordena između ostalog pričao o svojem sinu Archieju i otkrio je koja mu je bila prva riječ te što je dobio za Božić od prabake Elizabete.

Princ Harry gostovao je u emisiji Jamesa Cordena u kojoj je otkrio detalje o svojem i Meghaninom sinu Archieju.

Pogledaj i ovo Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) novi skandal Kontroverzni voditelj u emisiji uživo izgovorio imena članova kraljevske obitelji koji su navodno pričali o boji kože Harryjeve djece

"Moj sin sada već ima više od godinu i pol dana, urnebesan je, ima sjajnu osobnost, već slaže rečenice i pjeva pjesme", ispričao se ponosni tata.

"Njegova prva riječ bila je 'krokodil', tri sloga", pohvalio se Harry, a zatim je otkrio i kakav je zanimljiv poklon Archieju poklonila prabaka kraljica Elizabeta II.

"Moja baka je pitala što bi Archie želio za Božić i Meghan je rekla pekač waffla, pa nam je ona poslala pekač waffla. Meghan svako jutro pravi organske waffle Archieju za doručak. On se doslovno budi i viče 'waffel'", kazao je princ.

Ispričao je i kako se redovito čuje preko Zooma sa svojom bakom i djedom koji tako viđaju i svojeg praunuka otkako su ga Harry i Meghan odveli u SAD.

Tijekom intervjua nazvali su i Meghan na videopoziv.

"Haz, kako ide turneja po LA-ju", upitala je Harryja Meghan u pozivu i tako otkrila nadimak koji ima za njega.

Corden je princa proveo Los Angelesom u poznatom simbolu Velike Britanije, autobusu na kat, takozvanom double-deckeru.

Odveo ga je i do vile u kojoj se snimala serija "Princ iz Bel Aira", a Harry je spremno otpjevao naslovnu pjesmu serije koju originalno izvodi Will Smith.

Harry je u intervjuu istaknuo i kako je odstupio s kraljevskih dužnosti jer su britanski mediji toksični te su mu uništavali mentalno zdravlje. Zaključio je kako se svoje obitelji nikada neće odreći te to nije poanta njihova odlaska u SAD.

Inače Meghan i Harry nedavno su objavili da čekaju svoje drugo dijete nakon što je ona na ljeto 2020. godine doživjela spontani pobačaj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene