Svi na okupu...

Princ Harry stigao je u Balmoral, pridružio se članovima kraljevske obitelji dok njegova supruga ostaje u Londonu

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i princ Charles - 3 Princ Harry i princ Charles - 2 Princ Harry i princ Charles - 1 +21 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Princ Harry stigao je u Balmoral nekoliko sati nakon smrti kraljice Elizabete II., tamo su ostali članovi kraljevske obitelji.

Princ Harry posljednji je stigao na škotsko imanje Balmoral nekoliko sati nakon smrti kraljice Elizabete II.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Harry se oko 20 sati pridružio članovima kraljevske obitelji koji se već nalaze u Balmoralu, a njegov se dolazak očekivao cijelo poslijepodne.

Harry je s Meghan Markle boravio u Njemačkoj jer su trebali sudjelovati na ''Wellchild'' dodjeli nagrada, ali zbog iznimne situacije koja je rastužila cijeli svijet njihove su aktivnosti odgođene.

Meghan s njim nije pristigla, ali će po pisanjima britanskih medija biti prebačena u London gdje je i Kate Middleton s djecom.

Princ William stigao je kasnije poslijepodne s princom Andrewom i grofom Edwardom na imanje, a njegov otac i novi britanski kralj Charles III. stigao je sa suprugom Camillom u Škotsku odmah po primitku vijesti o kraljičinu lošem zdravstvenom stanju.

Podsjetimo, danas nešto sitno poslije podne Buckinghamska palača objavila je priopćenje kako se kraljica osjeća vrlo loše te je pod liječničkim nadzorom.

"Nakon daljnje procjene kraljičini liječnici zabrinuti su za zdravlje Njezina Veličanstva i preporučili su da ostane pod liječničkim nadzorom. Kraljica ostaje na udobnom u Balmoralu", rekli su u priopćenju i dodali kako je o svemu obaviještena i njezina uža obitelj.

Ispred ograde ulaza u dvorac u Balmoralu okupili su se brojni novinari i fotoreporteri, a osim njih počeli su pristizati i tamošnji građani koji će na ovaj način pokušati dati podršku kraljevskoj obitelji te odati počast kraljici.

Građani i turisti počeli su se okupljati i ispred Buckinghamske palače u Londonu, a brojnima je na licu viđena tuga i suze zbog tužne vijesti o smrti kraljice Elizabete II.
Tamo brojni građani i turisti trenutno pale svijeće i nose cvijeće kako bi se oprostili od omiljene kraljice Elizabete.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta II. - 12 Kraljica Elizabeta II. - 10 Kraljica Elizabeta II. - 11 Kraljica Elizabeta II. - 9 +26 Kraljica Elizabeta II. - 8 Celebrity Tren kad je saznala da postaje kraljica: ''Nije pustila ni suzu, obrazi su joj se crvenjeli''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Charles i kraljica Elizabeta Prince Charles Camilla Parker Bowles i princ Charles Princ Charles i Camilla Parker Bowles +0 Princ Harry i princ Charles - 3 Celebrity Charlesovo stupanje na prijestolje uslijedilo je odmah nakon kraljičine smrti, na to je čekao punih 70 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene