pravi humanitarac

Princ Harry ponovno u sedlu nakon rođenja kćerkice, otkrio je i što će napraviti s novcem koji zaradi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry je organizirao humanitarnu utakmicu pola kako bi pomogao svojoj zakladi Sentebale, a prikupio je pozamašnu svotu za dobre svrhe.

Britanski princ Harry čini se uživa koliko može u svom životu u SAD-u, a prihvatio se ponovno i sporta koji je oduvijek obožavao. Zabio je dva gola na humanitarnoj utakmici pola u Coloradu, a to je ujedno i njegovo prvo službeno pojavljivanje natrag na poslu nakon rođenja kćerkice Lilibet.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Za svoju zakladu Sentebale prikupio je čak 2,5 milijuna funti, a s njim je na terenu zaigrao i argentinski profesionalni polo igrač Nacho Figueras, koji se o svemu pohvalio i na svom profilu na Instagramu.

"Pravi sam sretnik što mogu zahajati s tobom u misiji da napraviš svijet boljim mjestom za ljude koji nisu imali sreće kao mi. Tvoja predanost mi je prava inspiracija. Bilo je sjajno provesti nekoliko dana s tobom prijatelju", napisao je Nacho na Instagramu u opisu fotografije na kojoj pozira s princom Harryjem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ignacio Figueras (@nachofigueras)

Harry je prije utakmice rekao i kako će preko milijun funti donirati svojoj zakladi od zarade s memoarima koje će objaviti sljedeće godine. Zakladu Sentebale osnovao je 2006. godine u čast svojoj majci, princezi Diani, a želi pomoći gladnoj djeci u Africi. To je ujedno bila i prva polo utakmica nakon godinu i pol, a sve ranije je odgodio zbog pandemije koronavirusa.

Podsjetimo, Harry i njegova supruga Meghan Markle su početkom prošle godine šokirali kraljevsku obitelj kada su odstupili od svih dužnosti i preselili se u SAD, a u ožujku ove godine su još jednom šokiralinjegovu obitelj i to intervjuom koji su dali poznatoj voditeljici Opri Winfrey.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene