Jedni uz druge

Princ Harry stiže pružiti podršku obitelji, ali bez Meghan, evo gdje ona ostaje

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry - 2 Princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 4 +19 Meghan Markle i princ Harry - 3 Galerija

Princ Harry krenuo je u Balmoral bez Meghan Markle kako bi se ostatkom svoje obitelji oprostio od kraljice Elizabete II.

Princ Harry također se uputio u dvorac Balmoral kako bi bio uz ostatak svoje obitelji na najtužniji dan u povijesti obitelji.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Mediji su prvo prenijeli kako će i on i Meghan Markle zajedno stići u Balmoral, ali Daily Mail izvijestio je kako će princ ipak stići sam.

On i Meghan nalazili su se u Njemačkoj gdje su trebali prisustvovati ''Wellchild Awards'' dodjeli nagrada, ali njihovo gostovanje je zbog izvanredne situacije odgođeno.

Podsjetimo, danas nešto sitno poslije podne Buckinghamska palača objavila je priopćenje kako se kraljica osjeća vrlo loše te je pod liječničkim nadzorom u dvorcu Balmoral u Škotskoj.

"Nakon daljnje procjene kraljičini liječnici zabrinuti su za zdravlje Njezina Veličanstva i preporučili su da ostane pod liječničkim nadzorom. Kraljica ostaje na udobnom u Balmoralu", rekli su u priopćenju i dodali kako je o svemu obaviještena i njezina uža obitelj.

Ispred dvorca su se odmah okupili brojni novinari, a brzo su u dvorac stigli i princ Charles sa suprugom Camillom te ostali članovi kraljevske obitelji. U Aberdeen je sletio i princ William s princom Andrewom i grofom Edwardom koji su odmah službenim vozilima krenuli prema Balmoralu te stigli u dvorac.

Ispred ograde ulaza u dvorac u Balmoralu okupili su se brojni novinari i fotoreporteri, a osim njih počeli su pristizati i tamošnji građani koji će na ovaj način pokušati dati podršku kraljevskoj obitelji te odati počast kraljici.

Građani i turisti počeli su se okupljati i ispred Buckinghamske palače u Londonu, a brojnima je na licu viđena tuga i suze zbog tužne vijesti o smrti kraljice Elizabete II. 

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian +22 Vlatka Pokos i Ivana Delač Zanimljivosti Vlatka Pokos otkrila što misli o novom izgledu i bujnoj pozadini slavne reality zvijezde, mnogi su ostali u čudu!

1/42 >> Pogledaji ovu galeriju Ane Marie Bubalo i Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +37 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput se u glamuroznom izdanju pobrinula da sve oči budu uprte u nju, a pravi spektakl uslijedio je kad je okrenula leđa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene