Princ Harry i Meghan Markle zaručili su se nedavno, a objavili su i datum svečane svadbe. Harry još nije upoznao obitelj svoje odabranice, a čini se da mu baš i neće biti skloni!

Galerija


Nakon što je princ Harry dao radijski intervju u kojem je opisao kako je sa zaručnicom proveo Božić, digla se velika prašina. Sporno je to što je Harry izjavio da je kraljevska obitelj za Meghan obitelj koju ona nikad nije imala. Nepromišljenom izjavom uvrijedio je tako princ obitelj svoje buduće supruge, a najviše njene roditelje. Na izjave su odmah reagirali njena polusestra Samantha i polubrat Thomas, a istaknuli su oboje da je otac nekadašnje glumice jako uvrijeđen.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry Novo iznenađenje za Meghan i Harryja? Čini se da njihovo ponašanje dolazi na naplatu i to ne samo u kraljevskoj obitelji Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan zbog krštenja malene Lilibet kraljicu doveli u nezgodan položaj? Evo kakav su plan imali, no čini se da se izjalovio

"Najveći dio svog vremena moj otac je posvetio Meghan. Uvijek je brinuo da ima sve što joj je potrebno, a posebno joj je pomagao ostvariti uspjeh u glumačkoj karijeri. Očigledno je da je Meghan imala obitelj i da je bila privilegirana. Uvijek je dobila sve što je htjela i nikad joj ništa nije nedostajalo", rekao je Thomas.

Samantha Markle, polusestra slavne Meghan, izjavila je putem Twittera da glumica ima veliku obitelj koja je uvijek bila uz nju, pa i kad su joj se roditelji rastali. "Svi smo se mi pokušali ponašati što normalnije kada su se moj otac i Doria razveli i sve smo napravili tako da Meghan ima dva doma i da se osjeća dobro", rekla je Samantha.

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty)
Meghan Markle (FOTO: Getty) - 1