Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Princ Harry napustit će kraljevsku obiteljsku zabavu kako bi se mogao vidjeti s djevojkom Cressidom Bonas u 2014. godini.


Par je proveo Božić odvojeno jer je princ slavio Božić s kraljicom u Sandringhamu, a Cressida s ocem Jeffreyjem i maćehom Penelope nekoliko kilometara dalje od kraljevskog imanja u Norfolku. No, novu će godinu princ provesti u društvu svoje drage.

Princa Harryja u baru na Antarktici prozvali 'smrdljivim'!

 

Prije Božića, mladi je par proveo vikend zajedno u Sir Richard Bransonovu ljetnikovcu u Kidlingtonu. Bili su gosti tajkunskom sinu Samu (28) i njegovoj supruzi Isabelli Calthorpe (33), koja je Cressidina polusestra, a princ Harry i Sam Branson viđeni su u The Bell pubu u Hampton Poyleu.

Nakon što će provesti Novu godinu s Cressidom, Harry se nada kako će uspjeti otići par dana i na skijanje prije nego li će se morati vratiti svojoj dužnosti pilota helikoptera Apache.

Unatoč činjenici da par provodi puno vremena zajedno, njihovi prijatelji negiraju glasine da će se par uskoro zaručiti. Cressida (24) je nedavno diplomirala tečaj plesa, ali čini se kako prije želi izgraditi karijeru, nego li se zaručiti.

No, izgleda kako Harry ne poziva svoju djevojku na obiteljske večere. 'To se neće dogoditi dok je kraljica u njihovoj kraljevskoj rezidenciji, a bit će tamo do kraja veljače', rekao je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook