Princa Harryja u emisiji je ugostio James Corden, a ispričao mu je sve o odlasku s kraljevskih dužnosti, dotaknuo se serije "Kruna" te je u jednom trenutku čak i zapjevao.

Galerija


Poznati voditelj James Corden u emisiji je ovoga tjedna ugostio britanskog princa Harryja, a u turističkom autobusu ga je proveo Los Angelesom. Odveo ga je do vile u kojoj se snimala serija "Princ iz Bel Aira", a Harry je spremno otpjevao naslovnu pjesmu serije koju originalno izvodi Will Smith.

Vezani članci Princ Charles i princ Harry Procurili detalji emotivnog pisma koje je princ Harry poslao svom ocu prije povratka u Veliku Britaniju Princ Harry - 1 Princ Harry razmišlja o potezu koji bi mogao puno značiti kraljici Elizabeti i ostatku kraljevske obitelji

U emisiji se u jednom trenutku pojavila i njegova supruga Meghan Markle koja se javila putem FaceTimea, a Harry je priznao da mu je veza s bivšom glumicom od drugoga spoja bila najposebnija koju je u životu imao.

"Svi spojevi završe jednako, no nama je bilo zabavno od samoga početka. Imali smi puno vremena samo za sebe i zaista smo se zbližili. Nismo imali nikakve prepreke i u roku od dva mjeseca smo postalo zaista zaljubljeni", priznao je Harry.

Dodao je kako njegova baka, kraljica Elizabeta, koristi Zoom te se često vide, a prati i kako njezin praunuk, maleni Archie, odrasta u Los Angelesu. Osvrnuo se i na seriju "Kruna" koja je potaknula kontroverze zbog načina na koji je prikazana britanska kraljevska obitelj. "Ugodnije mi je bilo gledati seriju nego vijesti koje se šire o meni i mojoj obitelji. Serija je fikcija i oni se ne pretvaraju da govore stvarne činjenice. Naravno da nije točna, ali ljudima daje ideju kako izgleda kraljevski život", rekao je Harry.

Istaknuo je i kako je odstupio s kraljevskih dužnosti jer su britanski mediji toksični te su mu uništavali mentalno zdravlje. "Nisam otišao od svoje obitelji", rekao je princ. "Svi znamo kakvi znaju biti britanski mediji. Sve je to bilo toksično i učinio sam ono što bi svaki otac i suprug napravio - morao sam spasiti svoju obitelj", rekao je. Zaključio je kako se svoje obitelji nikada neće odreći te to nije poanta njihova odlaska u SAD.

Na benzinsku je stigla Lamborghinijem, ali zbog haljine koju je nosila auto je potpuno pao u drugi plan!

Brak im je propao zbog vjere kojom je zaluđen, a s njom zbog kontroverznog kulta ne razgovaraju ni djeca koju su skrivali od javnosti