Meghan Markle i princ Harry predstavili su sina javnosti i pritom prekršili još jedno od tradicionalnih kraljevskih pravila u nizu.

Galerija


Javnost je još uvijek pod dojmom prvog javnog pojavljivanja Meghan Markle i princa Harryja s novorođenim sinom. Fotografije sretne obitelji brzinom munje su se proširile društvenim mrežama, a komentari ne prestaju pristizati sa svih strana svijeta.

Vezani članci Princ Harry Princ Harry u ozbiljnim problemima? "Motre ih vrlo pažljivo, ovdje je sve puno strože nego u Britaniji" Meghan Markle, Princ Harry (Foto: Pixsell) Analizirala pokrete: Stručnjakinja za govor tijela komentirala prvo pojavljivanje Meghan i Harryja sa sinom

Prizor princa Harryja sa sinom u naručju raznježio je njegove obožavatelje, a mnogima je upravo za oko zapeo taj detalj. Dječaka nije držala Meghan već Harry, što bi značilo da su ponovno prekršili jedno od kraljevskih pravila, obzirom da je uobičajeno da djecu u naručju drže majke, no neke to čak nije previše ni iznenadilo.

Unatoč tome, Harryju je malo tko odolio, a neki su ga čak usporedili s Mufasom dok predstavlja Simbu u crtanom filmu "Kralj lavova".

"Izgledaju kao predivna obitelj. Znao sam da će Harry držati malenog", "To je zgodno dijete. Čini se kako ima Meghanin nos. Neprocjenjiv prizor", "Sviđa mi se to što Harry drži dijete", samo su neki od komentara brojnih obožavatelja.

Podsjetimo, Meghan i Harry postali su roditelji dječaka u ponedjeljak, a iako je porođaj bio obavijen velom tajne, strani mediji pišu da je vojvotkinja rodila u londonskoj bolnici Portland.

Princ Harry nije krio koliko je sretan zbog dolaska maloga nasljednika na svijet.

Dva dana nakon rođenja: Meghan Markle i princ Harry pokazali su svoga sina, pogledajte prve fotografije!