Službena objava

GOTOVO JE! Princ Harry službeno priznao vezu i obrušio se na zlostavljače svoje cure!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry pukao je i obrušio se na sve koji maltretiraju njegovu Meghan. Život joj se pretvorio u pakao.

Princ Harry potvrdio je vezu s američkom glumicom Meghan Markle. Potvrdio je to putem izjave koja je stigla službeno iz Kensingtonske palače, a tiče se medijskog maltretiranja njegove odabranice. Izjava navodi da su Mehgan i Harry u vezi nekoliko mjeseci te osuđuje medijski tretman kojem je izložena lijepa glumica. Iako princ rijetko poduzima ovakve korake, prošlog tjedna mu je prekipjelo, piše BBC.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Izjava tvrdi da je "njegova djevojka Meghan Markle izložena valu zlostavljanja i maltretiranja". Osudili su iz Kensingtonske palače činjenicu da je Meghan na naslovnim stranicama medija te da se o njoj ispod članaka ostavljaju seksistički i rasistički komentari. Njena majka je također na meti pa jedva uspijeva izaći iz kuće i obaviti dnevne obaveze, fotografi i novinari dežuraju danonoćno i ispred doma lijepe Meghan, pokušavali su ilegalno ući na njen posjed, a mediji svakodnevno maltretiraju i njenog bivšeg dečka, njene kolege s posla i sve prijatelje, svakog koga je ikad u životu Meghan voljela, svakog tko joj znači.

Rijedak je ovo potez kraljevske obitelji, koja je ovog puta stala uz djevojku. Ovakvom medijskom maltretiranju Meghan se nije nadala i očito ga ne može izdržati, iako je javno lice već godinama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene