Princ Harry ne može ostaviti uspomenu na svoju majku na miru pa stalno pronalazi nove načine kako da njezinu smrt stavi u fokus javnosti.

Galerija


Od smrti princeze Diane prošle su 22 godine, no njezina obitelj i dalje pati zbog te teške tragedije.

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle ostvarili su se svi snovi, a ni princa nije bilo teško nagovoriti na njezin zadnji potez Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Nikad viđeno pismo princeze Diane otkriva da je predosjetila sudbinu sina Harryja?

Najviše su pogođeni njezini sinovi, prinčevi Harry i William, koji su tijekom godina otvoreno progovorili o depresiji i tuzi koju su osjećali zbog pogibije svoje majke.

Harry je u zadnjem intervjuu kazao da ga svaki doticaj s paparazzima i medijima podsjeti na Dianu i to koliko su okrutni novinari bili prema njoj. Svoj odnos prema uspomeni na nju opisao je kao otvorenu ranu koja nikako ne može zarasti. 

Princ smatra da su mediji bili ono najgore u životu njegove majke, a kako javnost dijelomično krivi paparazze za njezinu smrt, nije ni čudo da Harry nema dobro mišljenje o medijima. Podsjetimo, nedavno je tužio dva britanska tabloida u nastojanju da zaštiti svoju suprugu Meghan Markle

Osvrnuo se i na pritisak koji osjeća kao član kraljevske obitelji. Kako je odrastao pred medijima i u fokusu javnosti, Harry je naviknut na medijsku pažnju, ali nekad se toga i boji. Sve je to otkrio za vrijeme svoje kraljevske ture po Africi, koju je opisao kao pokušaj da završi ono što je njegova majka davno ranije započela. 

"To što sam ovdje 22 godine nakon njezine smrti je iznimno emocionalno. Ali moram to napraviti. Sve što radim podsjetnik je na nju", rekao je Harry u intervjuu. 

Hauser pobjegao u planine s ljepoticom koja se skriva ispod šilterice, obožavatelji otkrili o kome je riječ