Nakon žestokih napada zbog unajmljivanja privatnih aviona, princ Harry napokon o svemu progovorio i otkrio svoju stranu priče.

Galerija


Princ Harry i Meghan Markle nedavno su se našli na udaru kritika javnosti zbog unajmljivanja privatnih aviona za svoja osobna putovanja koja su vrlo česta. Naime, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa predstavljaju se kao veliki zaštitnici okoliša, no vožnje privatnim avionima čine ih prema mišljenju mnogih licemjernim jer je samo jedan let avionom iznimno štetan za Zemlju. 

Vezani članci Meghan Markle, kraljica Elizabeta i princ Harry - 2 Kraljevska obitelj oglasila se povodom rođenja kćeri princa Harryja i Meghan, evo što su im kratko poručili Meghan Markle i princ Harry Neobično i pomalo jezivo otkriće samo nekoliko metara od luksuznog doma Meghan i Harryja, tome se siguno nisu nadali u svojoj blizini

Kako princ William i njegova obitelj često putuju niskobudžetnim, komercijalnim letovima, javnost je razapela Meghan i Harryja i osudila ih kao snobove koji prodaju jednu priču, a privatno djeluju protivno svojim načelima. 

Prozivke su trajale tjednima, a od Meghan ni Harryja nije bilo ni traga ni glasa, no sada se princ odlučio o svemu izjasniti i ispričati svoju stranu priče. 

Tako je doputovao je u Amsterdam gdje je predstavio Travelyst, novu inicijativu za održiva putovanja, a usput je iskoristio priliku i objasnio zašto su on i njegova obitelj u 11 dana četiri puta koristili privatni umjesto komercijalnog leta.

"Stigao sam danas ovdje komercijalnim letom. U 99 posto slučajeva putujem komercijalnim avionima. Povremeno su prilike takve da se moram pobrinuti za sigurnost svoje obitelji. Doista je tako jednostavno", rekao je Harry odgovarajući na pitanje novinara.

Iako se ovo može činiti kao opravdan razlog, mnogi smatraju kako princ pretjeruje jer ni on ni njegova obitelj nisu neposredno ugroženi niti su toliko bitni za kraljevstvo. Podsjetimo, princ William i njegova djeca mnogo će vjerojatnije naslijediti britanski tron, a svejedno putuju komercijalnim letovima, iako bi njima veće osiguranje možda bilo potrebnije. 

Glumica poznata po ubojitim trbušnjacima pokazala zaobljeni trbuščić, stiže kruna nove ljubavi?