Njegova će odluka vjerojatno za mnoge biti iznenađenje


Britanski princ Harry najavio je u utorak da će napustiti britansku vojsku nakon deset godina službe tijekom kojih je dva puta bio i na bojišnici u Afganistanu.

Britanci obožavaju Kate Middleton no ipak su joj našli zamjerku

Vezani članci Vojni poligon na Slunju (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Skočio s litice u ponor: Pripadnici HV-a spasili migranta na vojnom poligonu u Slunju Meghan Markle i Harry Poznati voditelj napao kraljevski par: ''Iskorištavaju smrt princeze Diane kako bi zaradili milijune''

Princ koji sada ima 30 godina rekao je da je odluka o kraju vojne karijere u lipnju bila "vrlo teška za donijeti" nakon deset godina službe, ali da se sada treba okrenuti prema sljedećem poglavlju svog života.

"Proučavam opcije koje mi se nude u budućnosti i zadovoljan sam", rekao je u priopćenju. Odluka će vjerojatno za mnoge biti iznenađenje jer je princ odmalena sanjao o vojsci i izgledalo je da je time zadovoljan.

Ništa od toga! Emma Watson i princ Harry nisu u vezi niti su ikada bili.

Princ Harry koji je dobio diplomu na Sandhurstu služio je dvaput u Afganistanu, prvi puta u kopnenim snagama, a drugi puta kao pilot borbenog helikoptera.

(Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook