Njegova će odluka vjerojatno za mnoge biti iznenađenje


Britanski princ Harry najavio je u utorak da će napustiti britansku vojsku nakon deset godina službe tijekom kojih je dva puta bio i na bojišnici u Afganistanu.

Britanci obožavaju Kate Middleton no ipak su joj našli zamjerku

Vezani članci Vojska postavila šatore ispred KBC-a Zagreb - 1 Hrvatska vojska postavlja šatore ispred KBC Zagreb i poručuje: "Budite odgovorni i nosite maske" Princ Harry Princ Harry u ozbiljnim problemima? "Motre ih vrlo pažljivo, ovdje je sve puno strože nego u Britaniji"

Princ koji sada ima 30 godina rekao je da je odluka o kraju vojne karijere u lipnju bila "vrlo teška za donijeti" nakon deset godina službe, ali da se sada treba okrenuti prema sljedećem poglavlju svog života.

"Proučavam opcije koje mi se nude u budućnosti i zadovoljan sam", rekao je u priopćenju. Odluka će vjerojatno za mnoge biti iznenađenje jer je princ odmalena sanjao o vojsci i izgledalo je da je time zadovoljan.

Ništa od toga! Emma Watson i princ Harry nisu u vezi niti su ikada bili.

Princ Harry koji je dobio diplomu na Sandhurstu služio je dvaput u Afganistanu, prvi puta u kopnenim snagama, a drugi puta kao pilot borbenog helikoptera.

(Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook