Izvor blizak kraljevskoj obitelji tvrdi da Meghan Markle i princ Harry imaju problema u braku pa će možda morati potražiti pomoć bračnog terapeuta.

Galerija


Nakon šuškanja o ozbiljnom razdoru u britanskoj kraljevskoj obitelji te nakon snimki na kojima izgleda kao da princ Harry ignorira svoju suprugu Meghan, britanski tabloidi raspisali su se o šokantnom saznanju da Harry - želi posjetiti bračnog terapeuta!

Vezani članci Meghan Markle (Foto: AFP) Nećete vjerovati za što sada optužuju Meghan: "Donosiš nesreću" Doria Ragland (Foto: Profimedia) O ovoj ženi ne znate gotovo ništa te ona vlada iz sjene, no Meghan i Harry jedino još njoj vjeruju

Iako na javnim događanjima zrače srećom i zaljubljeno se gledaju, izvori bliski paru tvrde da se radi samo o dobro uigranoj predstavi, a da je stvarnost zapravo potpuno drugačija. Naime, nakon godine dana braka i rođenja prvog djeteta, čini se kako su golupčići Meghan i Harry pred prvim pravim izazovom bračnog života. 

Što se krije iza cijele drame?

Navodno je Meghan na rubu živčanog sloma zbog medijske hajke koja ju prati od kada je postala članica kraljevske obitelji, a Harry je ozbiljno zabrinut za nju. Meghan su mediji tako okrivili za zahlađenje odnosa između Harryja i njegovog brata Williama, a pričalo se i o svađi s Kate Middleton. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today The Duke and Duchess of Sussex joined The Queen and members of The Royal Family at the annual Trooping the Colour, to celebrate Her Majesty’s official birthday. Trooping the Colour orginated from traditional preparations for battle and has commemorated the birthday of the sovereign for more than 250 years. In the 18th century, guards from the royal palaces regularly assembled to “troop" colours or flags down the rank, so they could be seen and recognised by the soldiers. In 1748, it was announced this parade would also mark the Sovereign’s official birthday. Trooping the Colour is performed by regiments of the British and Commonwealth armies for The Queen’s birthday parade, allowing them to pay a personal tribute to Her Majesty. Today over 1400 parading soldiers, 200 horses and 400 musicians came together on Horse Guards Parade in London in a great display of military precision, horsemanship and fanfare. The parade concludes with a 41-gun salute fired by The King’s Troop, following which The Queen leads members of The Royal Family back to the balcony of Buckingham Palace to watch the Royal Air Force flypast display. Photos credit: PA

Objavu dijeli The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Iako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa do sada uspješno ignorirali te tvrdnje, postaje im sve teže. Zbog toga i među supružnicima dolazi do sve češćih trzavica, pa je Harry predložio da potraže pomoć bračnog terapeuta, tj. odu na bračno savjetovanje. 

"Harryju je terapija u prošlosti pomogla, pa vjeruje da bi dobro došla i Meghan prije no što bude prekasno", otkrio je prijatelj para. 

Posebno važan izvor stresa u njihovim životima je i Meghanina stalna želja da prkosi protokolima i radi stvari na svoj način. Ona smatra da su tradicije kraljevske obitelji zastarjele, no nije naišla na odobravanje u tom pogledu. 

Harryjevi bliski prijatelji navodno su jako zabinuti za njega, jer je u posljednjih godinu dana "potonuo". Ne smije se kao nekada te je izgubio "životnu iskru", umoran je od svega pa stoga misli da i njemu i njegovoj supruzi ne preostaje ništa drugo no prepustiti se u ruke terapeuta. 

Milijarder se prošetao s 45 godina mlađom ženom, mnogima je u oko upao problem s kojim se mučio