Princ Harry prije sedam godina ljetovao je u Hrvatskoj, točnije na Hvaru, a Meghan Markle 2014. godine, između ostalog, posjetila je i Korčulu, Vis i Dubrovnik

Galerija


Cijeli je svijet u subotu pratio vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja uz čija imena sada stoje i titule vojvode i vojvotkinje do Sussexa. No prije nego što su se upoznali i zaljubili, oboje su vodili drugačije živote.

Vezani članci Meghan Markle (Foto: Getty Images) Nije se mogla suzdržati: Meghan prasnula u smijeh jer je Harry bio prisiljen prekinuti svečani govor posvećen ocu George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Odlično se snašao i u konobarskoj ulozi: Clooney zauzeo šank na kraljevskom vjenčanju pa gostima točio vlastitu tekilu

Princ je volio često tulumariti, zbog čega je izluđivao kraljevsku obitelj, a Meghan je bila glumica, ali jedna im je stvar već tada bila zajednička - oboje vole putovati. Također je zanimljivo da su i jedno i drugo tijekom godina posjetili Hrvatsku, gdje su se odlično proveli.

Princ Harry u Hrvatskoj se, točnije na Hvaru, zabavljao u kolovozu 2011. godine gdje je tijekom nekoliko dana ljetovanja svoje plesne pokrete pokazivao do zore. Njegov posjet tada bio je prava senzacija, a svi koji su se tada imali prilike susresti s njim opisali su ga kao pristupačnog i opuštenog. U klubu u kojem se tada zabavljao s nekoliko prijatelja u jednom je trenutku skočio i u bazen, a njegov su primjer slijedili i drugi gosti. Kao što već znamo, ludi su dani iza njega, no njegov boravak u Hrvatskoj kamere su zauvijek zabilježile.

Što se tiče Meghan, ona je prije nego što je započela vezu s Harryjem imala i blog The Tig na kojem je pisala tekstove o svojim putovanjima, a u jednom od njih opisala je i svoj posjet Hrvatskoj. Bilo je to 2014. godine. U svom postu o gradovima Lijepe Naše imala je samo lijepe riječi. Nahvalila je tako Dubrovnik, Korčulu, Vis i Hvar, dalmatinsku hranu i naša vina za koje je napisala da su spektakularna. Preporučila je tada hotele i najbolja mjesta za izlaženje te restorane za odlazak na fini ručak ili večeru.

A tko zna, možda ih uskoro opet vidimo na našoj obali. 

Meghan Markle (Foto: The Tig)
Meghan Markle (Foto: The Tig)