Divno!

Vrećica s poklonima: Evo što su princ Harry i Megan poklonili uzvanicima vjenčanja

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 1 +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 3 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle vjenčali su se jučer u Windsoru. Na svadbu su pozvali i neke od najzaslužnijih u raznim zajednicama diljem Velike Britanije.

Među uzvanicima kraljevskog vjenčanja bili su i volonteri te ljudi koji rade razliku na bolje u svojoj zajednici. Pozvali su ih vojvotkinja Meghan i princ Harry na svadbu, a njima su ostavili i vrećicu s poklonima kako bi se sjećali zauvijek ovog posebnog dana. Unutra su se našli čokoladni novčić, magnet za hladnjak te voucher na 20 posto popusta za kupovinu u suvenirnici dvorca Windsor te komad kolača. Osim toga, unutra je bio raspored kraljevskog vjenčanja te boca vode.

Pogledaj i ovo Thomas Markle (Foto: Profimedia) Obiteljski problemi Otac Meghan Markle viđen prvi put otkako se njegova kći udala za princa: ''Uvijek ću žaliti što nisam bio tamo''

Među pozvanima su se našli humanitarci, lokalni volonteri i oni koji čine svoje gradove, mjesta, sela boljim mjestima za život. Među pozvanima se našla i 12-godišnja djevojčica Jorja Furze. Jorju je noga amputirana nakon rođenja, a u svojoj školi istakla se nakon što je organizirala grupu koja pomaže novopečenim srednjoškolcima da se prilagode na novu sredinu. Pratila ju je njezina majka Gabrielle. Djevojčica ističe da se osjećala predivno i da se radi o događaju koji nikada neće zaboraviti.

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 1 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 1 Foto: Afp

Pozvane su i Hayley Ash i Tessa Hince, 32-godišnjakinje koje blagdane provode s onima koji nemaju nikog. Da im je stalo do humanitarnog rada novopečeni bračni par pokazao je još jednom gestom. Osim zaslužnih članova zajednice, sve uzvanike zamolili su da umjesto svadbenog poklona uplate novac na jednu od sedam humanitarnih organizacija čiji rad Meghan i Harry podržavaju.

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 3 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 3 Foto: Afp

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene