Potpuno opušteni

Princ Harry pokazao nježnu stranu, koju ne viđamo često, a slatkom prizoru nije odoljela ni Meghan

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Meghan Markle - 17 Meghan Markle - 5 Meghan Markle - 13 Meghan Markle Meghan Markle - 18 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle - 19 Meghan Markle i princ Harry Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 3 +20 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 4 Galerija

Princ Harry snimljen je kako miluje pse ispred Buckinghamske palače, a slatkim njuškicama nije odoljela ni njegova supruga Meghan Markle.

Princ Harry pokazao je svoju nježnu stranu, koju nemamo često priliku vidjeti, i to kao istinskog ljubitelja pasa kada je snimljen kako mazi dva psa tijekom šetnje u Windsoru.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Fotografije su nastale kada su se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa pridružili princu i princezi od Walesa kako bi pogledali cvijeće ostavljeno za njihovu baku, kraljicu Elizabetu, koja je umrla prošli četvrtak u Balmoralu.

Tijekom šetnje takozvana ''fantastična četvorka'' snimljena je kako pozdravlja građene koji su stigli iskazati im sućut i suosjećanje. A princ Harry bio je posebno oduševljen susretom s dvojicom posjetitelja, zlatnim labradorom po imenu Louis i malim sivim psom čiji identitet britanskim medijima nije poznat.

Sve su to popratili fotografi, pa su ovjekovječili Harryja dok čuči kako bi Louisa pomazio po glavi, a pas izgleda zahvalan na kraljevskoj pažnji. Prema Daily Staru, labrador se zove Louis i pripada Sarah Gracie iz Surreya, koja je na Twitteru podijelila slike princa i svojeg psa.

"Kad je naš mali psić Louis upoznao Meghan i Harryja dok smo odavali počast kraljici", napisala je.

Druga snimka prikazuje Meghan i Harryja kako uzbuđeno miluju malog, sivog psa, i to nakon što ga je on uočio kako leži na zemlji. Meghan mu se pridružila i čini se da počinju razgovarati s njegovim vlasnikom.

Smatra se da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ljubitelji pasa, a ranije ovog ljeta bili su pohvaljeni nakon što su usvojili jednog od četiri tisuće biglova spašenih iz centra za testiranje na životinjama u SAD-u.

Ženka bigla, nazvana Mamma Mia, sada živi s Harryjem i Meghan i njihovom djecom Archiejem i Lilibet u vili u Montecitu vrijednoj 14 milijuna dolara. Par je prethodno već imao bigla po imenu Guy i labradora po imenu Pula. Obitelj ima i kokoši, za koje se smatra da su spašene s tvorničke farme.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina - 5 Severina - 4 +25 Severina - 3 Celebrity Severina u vrućim hlačicama pokazala savršene noge, a pozornst je privlačio još jedan seksi detalj!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 1 Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles - 2 +20 Kralj Charles - 1 Zanimljivosti Pogledajte Charelsovu reakciju kada su ga pozvali na pivo: "Mislio je da ga netko zafrkava!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene