Poput prave američke obitelji!

Rijedak zajednički izlazak Harryja i Meghan s djecom u javnosti, iznenadili svojim pojavljivanjem i opuštenim ponašanjem!

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 5 Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle +26 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Princ Harry i Meghan Markle viđeni su na proslavi Dana nezavisnosti u Americi, prolaznici su bili oduševljeni njihovom druželjubivošću.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa iznenadili su prolaznike pojavivši se na proslavi Dana nezavisnosti u Wyomingu sa svojim trogodišnjim sinom Archiejem.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry - 2 Ali čeka se još nešto S kraljevskog dvora stigle su nove informacije o krunidbi kralja Charlesa, tiču se djece Harryja i Meghan!

Slike koje je ekskluzivno dobio Daily Mail prikazuju mladu obitelj kako sjedi na pločniku dok gledaju povorku brodova, traktora i kauboja i rodeo djevojaka na konjima.


Fotografije možete pogledati OVDJE.

Oduševljeni Archie lizao je crvenu lizalicu i držao minijaturnu američku zastavicu dok su Meghan i Harry razgovarali s prijateljima uz tjelohranitelja koji je budnim okom pratio razvoj događanja.

Poznato je da princ koji živi u Kaliforniji i njegova supruga jako čuvaju svoju privatnost i rijetko su viđeni u javnosti, a još manje s njihovom djecom, no ovog su puta napravili iznimku.

Baš poput prave američke obitelji, kraljevski par uživao je u povorci, a mnogi prisutni nisu ih na prvu ni prepoznali.

Gledatelji su bili ugodno iznenađeni njihovom pojavom te se složili kako su bili pristupačni te se oko njih nije radila nepotrebna pompa pa je malo tko, tko nije stajao blizu njih, i znao da se među njima nalazi daleki nasljednik kraljice Elizabete.

Povodom prvog rođendana malene Lilibet, Meghan i Harry početkom lipnja objavili su njezinu fotografiju.

Lilibet na njoj pozira sa širokim osmijehom, a već se jasno vidi kako ima crvenkastu boju kose kao njezin otac Harry.

Prema pisanju britanskih medija, kraljica Elizabeta je upoznala svoju praunuku za vrijeme trajanja svečanosti obilježavanja platinastog jubileja, no navodno je zabranila da se njihov prvi susret ovjekovječi fotografijom ili snimi. Harry i Meghan su planirali angažirati privatnog fotografa, no rečeno im je kako nema šanse za to jer se radi o privatnom, obiteljskom susretu.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Cameron Tajči - 5 Tatjana Cameron Tajči - 7 Tatjana Cameron Tajči - 4 Tatjana Cameron Tajči - 6 +12 Tatjana Cameron Tajči - 3 Celebrity Tajči stigla na odmor u Hrvatsku pa otkrila da ima polusestru: ''Proslavili smo 18. rođendan...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 +27 Fabijan Pavao Medvešek i Maja Šuput Celebrity Maja Šuput nam je otkrila zanimljiv talent svojeg jednogodišnjeg sinčića Blooma: "Nitko ga to nije učio!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene