Princ Harry i Meghan Markle odlučili su se potpuno povući s društvenih mreža jer se nisu mogli nositi s golemom količinom uvreda koje su dobivali.

Galerija


Godinu dana nakon što su šokirali javnost objavom da se povlače s kraljevskih dužnosti, princ Harry i Meghan Markle ponovno su donijeli odluku koja je iznenadila sve.

Vezani članci Princ Harry Kažu da nakon ovog više ništa neće biti isto u kraljevskoj obitelji, a Harryjev potez uspoređuju s onim što je učinila princeza Diana Meghan Markle i princ Harry - 2 Prvo pojavljivanje Harryja i Meghan otkako su objavili da čekaju drugo dijete, nije poznato kad su snimili ovaj video

Nekoć omiljeni kraljevski par odlučio se potpuno povući sa svih društvenih mreža jer se nisu mogli nositi s golemom količinom uvreda koje su dobivali, prenosi Daily Mail.

Harry i Meghan prestali su objavljivati na Sussex Royal Instagram i Twitter profilu kada su odrekli kraljevskih titula, a sada je izvor blizak paru za Sunday Times potvrdio kako više neće koristiti društvene mreže ni za promociju svoje humanitarne organizacije Archewell Foundation kao ni u privatne svrhe.

Par je u nekoliko navrata pričao o svojem iskustvu s online zlostavljanjem, no svejedno su nastavili koristiti društvene mreže kako bi promovirali svoje nove pothvate, uključujući podcast na streaming servisu Spotify s kojim su krajem 2020. godine sklopili ugovor. Par je prošle godine potpisao i ugovor s Netflixom od 100 milijuna funti.

Harry i Meghan s uvredljivim komentarima na društvenim medijima susreli su se dok su još bili na kraljevskim funkcijama, no tada nisu mogli povući svoje službene profile s Instagrama i Twittera jer ih imaju i ostali članovi kraljevske obitelji.

U svojoj posljednjoj objavi na profilima Sussex Royal napisali su: "Kao što svi možemo osjetiti, svijet se trenutno čini izvanredno osjetljiv. Da, uvjereni smo da svaki čovjek ima potencijal i priliku učiniti razliku - što je trenutno vidljivo diljem svijeta, u našim obiteljima, zajednicama i onima koji su na prvoj fronti - zajedno možemo podići jedni druge kako bismo u potpunosti postali svjesno tog obećanja."

Harry i Meghan odstupili su s kraljevskih dužnosti prije godinu dana nakon čega su sa sinom Archiejem započeli novi život u Kaliforniji. Kraljevski status nastavili su koristiti kako bi ostvarili suradnje koje su im donijele golemu zaradu, a proživjeli su i jednu tragediju o kojoj su progovorili u studenom prošle godine. U priopćenju koje je objavio New York Times Meghan je otkrila da je u srpnju doživjela pobačaj, a o svemu je progovorila i u CNN-ovoj emisiji "Heroes: All-Star Tribute" sredinom prosinca.

Otkako su se odselili u SAD, par se nije vidio s Harryjevom obitelji, a navodno bi se s njima trebali ujediniti na ljeto povodom proslave stotog rođendan njegova djeda princa Philipa i na otkrivanje kipa u čast njegove i Williamove pokojne majke, princeze Diane.

Sjećate se preslatke djevojčice iz filma na koji smo svi plakali? Evo kako danas izgleda miljenica publike koja je sve osvojila