Kraljevski par pokrenuo je novu produkcijsku tvrtku, kojoj još nisu otkrili ime, a s Netflixom su potpisali ugovor na nekoliko godina.

Galerija


Princ Harry i njegova supruga, bivša glumica Meghan Markle, potpisali su ugovor s Netflixom te će raditi filmove i serije, javljaju američki mediji.

Vezani članci Meghan Markle Slavna sportašica objavila dirljivo pismo o svojoj prijateljici Meghan poslije intervjua koji je vruća tema medija Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Krenula nagađanja oko neimenovana člana kraljevske obitelji koji se brinuo zbog boje Archiejeve kože, jedan prednjači

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, koji su u ožujku ove godine službeno odstupili od svih kraljevskih dužnosti, službeno se spremaju za osvajanje Hollywooda. Novosti su objavili iz svoje 14 milijuna vrijedne vile u Santa Barbari.

Kraljevski par pokrenuo je novu produkcijsku tvrtku, kojoj još nisu otkrili ime, a s Netflixom su potpisali ugovor na nekoliko godina. Upravo jedan od najvećih streaming servisa na svijetu pomoći će im u financiranju dokumentarnih filmova i serija te emisija i dječjeg programa.

"Naš fokus će biti na stvaranju sadržaja koji informira, ali i daje nadu. Kao novim roditeljima, važno nam je da produciramo obiteljski program koji je i nama bitan", rekli su Harry i Meghan u službenoj izjavi. Iako je Meghan ranije govorila kako nema namjeru vratiti se pred kamere, sada je izgledno kako će ipak to učiniti, ali na drugačiji način.

"Nevjerojatno smo ponosni što su Meghan i Harry odabrali upravo Netflix kao svoj kreativni dom i uzbuženi smo što ćemo raditi zajedno", rekao je Ted Sarandos, čelnik Netflixa. Glasine o tome da planiraju osvojiti Hollywood kruže još otkako se kraljevski par doselio u Los Angeles, no oni dosad nisu otkrivali nikakve detalje.

Boris Novković demantira razvod od 25 godina mlađe supruge, pokušavaju sve riješiti: "Odnos je destabiliziran"