Smišljaju nove planove

Meghan Markle i princ Harry iznenadili novim potezom, no jedna činjenica je zabrinula fanove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle pokreću novu dobrotvornu organizaciju, no obožavatelje kraljevske obitelji je zabrinulo što on nema zelenu kartu.

Princ Harry (36) i Meghan Markle (38) posljednjih mjeseci stalno imaju novosti za javnost, a ovog puta su objavili da pokreću novu humanitarnu fondaciju Archewell, piše Daily Mail

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Par, koji se odrekao kraljevskih titula, je istaknuo kako se raduju dobrotvornom radu, a ovo je njihova zamjena za brend Sussex Royal. Fondaciju su nazvali prema grčkoj riječi arche koja znači izvor akcije, a to im je bila inspiracija i kad su sada već 11-mjesečnom sinčiću Archieju dali ime. 

Harry i Meghan su ipak rekli kako zasad neće dati više detalja o svom novom pothvatu zbog koronavirusa. "Sve ćemo objaviti kada bude pravo vrijeme", istaknuli su. 

Prema pisanju stranih medija, supružnici su humanitarnu organizaciju registrirali u Americi prošlog mjeseca, a sada smišljaju  kako će potaknuti ljude na volontiranje za njih. Planiraju pokrenuti internetsku stranicu, a namjeravju educirati i obučavati preko filmova, podcastova i knjiga. 

U cijeloj ovoj situaciji oko koronavirusa Meghan je najteže jer još nije vidjela majku Doriju Ragland (63) koja živi u Los Angelesu. 

"Meghan je slomljena i teško joj sve to pada. Činjenica da njezina majka živi u Americi ju je potaknula da s obitelji tamo preseli", rekao je njezin prijatelj. Meghan se i brine zbog majčinih godina, a čuju se redovito preko video poziva.

Pojavio se još jedan problem kod preseljenja para u Ameriku. Naime, princ Harry tamo ne može raditi jer nema zelenu kartu, pa će ga možda morati financirati Meghan. U Kanadi su drugačija pravila jer je članica Commonwealtha. 

Harry će najprije trebati pribaviti privremenu dozvolu, s kojom će moći slobodno ići Amerikom i raditi, a onda tek može tražiti stalnu dozvolu. Nakon tri godine stanovanja smije tražiti američko državljanstvo, a onda se mora odreći kraljevske titule princa. 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene