Zasjenila ostale

Proglašena najboljom: Ovo je kraljevska fotografija koja je u svibnju oduševila sve fanove njihove obitelji

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) +0 Poljubac princa Harryja i Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle vjenčali su se u svibnju ove godine, kada je nastao niz predivnih fotografija.

Godina je ovo koju će najpoznatija kraljevska obitelj itekako pamtiti.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Od vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, do dolaska novog člana u obitelj princa Williama i Kate Middleton – njihova sina princa Louisa.

Puno je tu bilo trenutaka koje su fotografi zauvijek zabilježili, a u moru predivnih fotografija, na fotografskom natjecanju NMA Royal Rota najboljom je proglašena fotografija Meghan Markle obasjane suncem dok šeće prema oltaru do princa Harryja.

Riječ je o fotografiji Dannyja Lawsona koja je uspjela nadmašiti onu gdje raznježenja Kate Middleton gleda u novorođenog sina Louisa te onu gdje princ Philip diže šešir u znak pozdrava na svom posljednjem solo pojavljianju u javnosti.

Na natječaj su prijavljene brojne footgrafije kraljevske obitelji snimljene u zadnjih 12 mjeseci, uključujući i one kojima su Harry i Meghan objavili da su se zaručili. Ove godine novopečeni bračni par imao je i svoju posebnu kategoriju s obzirom na sve što su prošli.

Par se vjenčao u svibnju ove godine. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene