"Hvala cijeloj ovoj zajednici za podršku, inspiraciju i predanosti prema svemu dobrome u svijetu", napisali su princ Harry i Meghan Markle u svojoj posljednjoj objavi na Instagram profilu Sussex Royal.

Galerija


Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa u ponedjeljak su podijelili na svom službenom profilu na Instagramu posljednju objavu prije nego što i službeno završi njihova kravljevska dužnost.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan i Harry napravili novu divnu gestu u ime svog sina, vijest o tome brzo se proširila Princ Harry Princ Harry najavio novi veliki projekt koji nitko nije očekivao, ali što će kraljevska obitelj nakon svega reći na to?

"Hvala cijeloj ovoj zajednici za podršku, inspiraciju i predanosti prema svemu dobrome u svijetu", napisali su princ Harry i Meghan Markle u svojoj posljednjoj objavi na profilu Sussex Royal. Fanove su potaknuli da ostanu jaki i pozitivni u vrijeme pandemije koronavirusa prije nego što okrenu novu stranicu u svom životu.

Harry i Meghan su početkom ove godine objavili da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti, a svoje kraljevske titule više neće smjeti koristiti nakon 1. travnja ove godine. Nakon dugotrajnih pregovora s kraljevskom obitelji, otkriveno je kako su se na taj korak odlučili nakon što je princ shvatio da Meghan u Velikoj Britaniji ne bi nikada dobila pravu priliku. Ranije su u javnost izašle informacije kako se kraljevski par odlučio preseliti u Kanadu kako bi sina Archieja zaštitio od negativnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As we can all feel, the world at this moment seems extraordinarily fragile. Yet we are confident that every human being has the potential and opportunity to make a difference—as seen now across the globe, in our families, our communities and those on the front line—together we can lift each other up to realise the fullness of that promise. What’s most important right now is the health and wellbeing of everyone across the globe and finding solutions for the many issues that have presented themselves as a result of this pandemic. As we all find the part we are to play in this global shift and changing of habits, we are focusing this new chapter to understand how we can best contribute. While you may not see us here, the work continues. Thank you to this community - for the support, the inspiration and the shared commitment to the good in the world. We look forward to reconnecting with you soon. You’ve been great! Until then, please take good care of yourselves, and of one another. Harry and Meghan

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Nakon što su jedno vrijeme živjeli u Kanadi, kraljevski par se preselio u Los Angeles, rodni grad Meghan Markle. Tamo će Markle lakše ganjati glumačku karijeru koju je ostavila zbog kraljevske obitelji, a tamo živi i njezina majka Doria.

Ženama diljem svijeta slomio je srce kad je priznao da je gay, a prošao je kroz pakao zbog prevelike slave