Otkad se oženio s Meghan, princ Harry navodno se udaljio od brata Williama i njegove supruge Kate.

Galerija


Princ Harry odlazi iz Kensingtonske palače kako bi započeo obiteljski život u Frogmoreu.

Vezani članci Meghan Markle - 1 Objava iz prošlosti otkrila što Meghan Markle radi kad previše popije, kraljici se to sigurno ne bi svidjelo Samantha Markle Stigao je trenutak zbog kojeg je Meghan Markle strepila, njena polusestra je ostvarila obećano

Otkad se oženio bivšom američkom glumicom Meghan Markle, princ Harry navodno se udaljio od starijeg brata Williama i njegove supruge Kate, kojima je upravo Kensingtonska palača dom.

Iako su braća i ranije imala dogovore o odvojenim životima, čini se da je brak s Meghan ubrzao stvari. Točnije, ubrzala ih je činjenica da je američka nevjesta vrlo odlučna u tome što želi, a njezin joj suprug želi ispuniti baš svaku želju. "Što Meghan želi, Meghan i dobije", navodno je poručio osoblju palače.

"Stvarni je razlog preseljenja nedostatak prostora. Harry i Meghan sada trebaju više soba za osiguranje, dadilje, poslugu i njezinu majku Doriju, koja će im pomagati s bebom", otkrio je nepoznati izvor, no navodno to nije jedini razlog.

Tu je i Williamova supruga Kate s kojom se Meghan navodno slaže samo kada treba. Naime, one su vrlo različite pa se i ne slažu tako dobro, što dodatno otežava zajednički život. Iz palače su već nekoliko puta poručili kako nema "zle krvi" među kraljevskim damama, no javnost sve manje vjeruje u to.

Tome pridonose i gotovo svakodnevne ispovijesti iz palače o tome da se Meghan ponaša bahato i bezobrazno prema posluzi, ali i prema asistenticama, pa joj je jedna dodijeljena dolaskom u London dala otkaz nakon svega šest mjeseci. No upućeniji izvori ističu da  se selidba ne može svaliti samo na leđa vojvotkinje jer je i Harry sada odrastao muškarac koji zna što želi, a ono što ne želi jest da njegova djeca odrastaju u strogim kraljevskim uvjetima koji su pomalo i diktatorski.

"Harry smatra da je selidba najbolja opcija za njegovu obitelj i njihov odnos. Selidbom iz Kensingtonske palače obitelj će imati više mira i privatnosti, i od ostalih članova i od javnosti, jer je palača čitave godine pod opsadom turista i paparazza."

"Harry i William i dalje su nevjerojatno bliski, no Harry je sada oženjen i uskoro postaje otac, pa želi i sam planirati budućnost. Nema nikakvih problema među braćom ni njihovim ženama, samo želja za samostalnošću." "Meghan je i žena koja je do tridesetih godina živjela vrlo samostalno, bila je relativno uspješna glumica te imala svoj krug prijatelja. I njoj treba vremena da se navikne na novi način života", prenosi The Daily Mail izjave upućenih izvora.

Zaključak? Očito je da Harry ne želi više živjeti kao zlatna ribica u akvariju, a Meghan je svojim dolaskom na dvor samo požurila takvu odluku. 

Što je sa zubima? Evo kako to izgleda kad se jedan od najmoćnijih ljudi u svijetu mode napokon nasmije

Preminuo redatelj Bernardo Bertolucci, najpoznatiji po filmu kojim je šokirao glavnu glumicu i javnost