Otkad se oženio s Meghan, princ Harry navodno se udaljio od brata Williama i njegove supruge Kate.

Galerija


Princ Harry odlazi iz Kensingtonske palače kako bi započeo obiteljski život u Frogmoreu.

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry, princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) Novi dokaz razdora? Čestitka Meghan i Harryja za Williamov rođendan izazvala pomutnju... Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Profimedia) Presretni su! Kate Middleton i princ William čestitali Meghan i Harryju na rođenju malenog dječaka

Otkad se oženio bivšom američkom glumicom Meghan Markle, princ Harry navodno se udaljio od starijeg brata Williama i njegove supruge Kate, kojima je upravo Kensingtonska palača dom.

Iako su braća i ranije imala dogovore o odvojenim životima, čini se da je brak s Meghan ubrzao stvari. Točnije, ubrzala ih je činjenica da je američka nevjesta vrlo odlučna u tome što želi, a njezin joj suprug želi ispuniti baš svaku želju. "Što Meghan želi, Meghan i dobije", navodno je poručio osoblju palače.

"Stvarni je razlog preseljenja nedostatak prostora. Harry i Meghan sada trebaju više soba za osiguranje, dadilje, poslugu i njezinu majku Doriju, koja će im pomagati s bebom", otkrio je nepoznati izvor, no navodno to nije jedini razlog.

Tu je i Williamova supruga Kate s kojom se Meghan navodno slaže samo kada treba. Naime, one su vrlo različite pa se i ne slažu tako dobro, što dodatno otežava zajednički život. Iz palače su već nekoliko puta poručili kako nema "zle krvi" među kraljevskim damama, no javnost sve manje vjeruje u to.

Tome pridonose i gotovo svakodnevne ispovijesti iz palače o tome da se Meghan ponaša bahato i bezobrazno prema posluzi, ali i prema asistenticama, pa joj je jedna dodijeljena dolaskom u London dala otkaz nakon svega šest mjeseci. No upućeniji izvori ističu da  se selidba ne može svaliti samo na leđa vojvotkinje jer je i Harry sada odrastao muškarac koji zna što želi, a ono što ne želi jest da njegova djeca odrastaju u strogim kraljevskim uvjetima koji su pomalo i diktatorski.

"Harry smatra da je selidba najbolja opcija za njegovu obitelj i njihov odnos. Selidbom iz Kensingtonske palače obitelj će imati više mira i privatnosti, i od ostalih članova i od javnosti, jer je palača čitave godine pod opsadom turista i paparazza."

"Harry i William i dalje su nevjerojatno bliski, no Harry je sada oženjen i uskoro postaje otac, pa želi i sam planirati budućnost. Nema nikakvih problema među braćom ni njihovim ženama, samo želja za samostalnošću." "Meghan je i žena koja je do tridesetih godina živjela vrlo samostalno, bila je relativno uspješna glumica te imala svoj krug prijatelja. I njoj treba vremena da se navikne na novi način života", prenosi The Daily Mail izjave upućenih izvora.

Zaključak? Očito je da Harry ne želi više živjeti kao zlatna ribica u akvariju, a Meghan je svojim dolaskom na dvor samo požurila takvu odluku. 

Što je sa zubima? Evo kako to izgleda kad se jedan od najmoćnijih ljudi u svijetu mode napokon nasmije

Preminuo redatelj Bernardo Bertolucci, najpoznatiji po filmu kojim je šokirao glavnu glumicu i javnost