Nije sve tako savršeno

Doviđenja, palačo! Ovo je pravi razlog zbog kojeg se Harry i Meghan sele od Williama i Kate

Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 1 Princ Harry, Meghan Markle, princ William, Kate Middleton (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (FOTO: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL) Galerija

Otkad se oženio s Meghan, princ Harry navodno se udaljio od brata Williama i njegove supruge Kate.

Princ Harry odlazi iz Kensingtonske palače kako bi započeo obiteljski život u Frogmoreu.

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

Otkad se oženio bivšom američkom glumicom Meghan Markle, princ Harry navodno se udaljio od starijeg brata Williama i njegove supruge Kate, kojima je upravo Kensingtonska palača dom.

Iako su braća i ranije imala dogovore o odvojenim životima, čini se da je brak s Meghan ubrzao stvari. Točnije, ubrzala ih je činjenica da je američka nevjesta vrlo odlučna u tome što želi, a njezin joj suprug želi ispuniti baš svaku želju. "Što Meghan želi, Meghan i dobije", navodno je poručio osoblju palače.

"Stvarni je razlog preseljenja nedostatak prostora. Harry i Meghan sada trebaju više soba za osiguranje, dadilje, poslugu i njezinu majku Doriju, koja će im pomagati s bebom", otkrio je nepoznati izvor, no navodno to nije jedini razlog.

Tu je i Williamova supruga Kate s kojom se Meghan navodno slaže samo kada treba. Naime, one su vrlo različite pa se i ne slažu tako dobro, što dodatno otežava zajednički život. Iz palače su već nekoliko puta poručili kako nema "zle krvi" među kraljevskim damama, no javnost sve manje vjeruje u to.

Tome pridonose i gotovo svakodnevne ispovijesti iz palače o tome da se Meghan ponaša bahato i bezobrazno prema posluzi, ali i prema asistenticama, pa joj je jedna dodijeljena dolaskom u London dala otkaz nakon svega šest mjeseci. No upućeniji izvori ističu da  se selidba ne može svaliti samo na leđa vojvotkinje jer je i Harry sada odrastao muškarac koji zna što želi, a ono što ne želi jest da njegova djeca odrastaju u strogim kraljevskim uvjetima koji su pomalo i diktatorski.

"Harry smatra da je selidba najbolja opcija za njegovu obitelj i njihov odnos. Selidbom iz Kensingtonske palače obitelj će imati više mira i privatnosti, i od ostalih članova i od javnosti, jer je palača čitave godine pod opsadom turista i paparazza."

"Harry i William i dalje su nevjerojatno bliski, no Harry je sada oženjen i uskoro postaje otac, pa želi i sam planirati budućnost. Nema nikakvih problema među braćom ni njihovim ženama, samo želja za samostalnošću." "Meghan je i žena koja je do tridesetih godina živjela vrlo samostalno, bila je relativno uspješna glumica te imala svoj krug prijatelja. I njoj treba vremena da se navikne na novi način života", prenosi The Daily Mail izjave upućenih izvora.

Zaključak? Očito je da Harry ne želi više živjeti kao zlatna ribica u akvariju, a Meghan je svojim dolaskom na dvor samo požurila takvu odluku. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Karl Lagerfeld (Foto: Profimedia) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) +4 Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Celebrity Što je sa zubima? Evo kako to izgleda kad se jedan od najmoćnijih ljudi u svijetu mode napokon nasmije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene