Evo kako su to objasnili

Harry i Meghan prestali pratiti sve profile na Instagramu pa zavapili: "Treba nam vaša pomoć"

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle na svom službenom profilu na Instagramu više ne prate niti jedan profil.

Princ Harry i vojvotkinja Meghan Markle oduševili su obožavatelje diljem svijeta nakon što su otvorili službeni profil na Instagramu, gdje ih prati 9,2 milijuna pratitelja, ali oni trenutno ne prate baš niti jednu osobu.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Naime, u posljednjoj objavi svima su postavili pitanje "Tko je Vaša snaga za promjene?" i pojasnili što to zapravo znači.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

"U mjesecu kolovozu trebat će nam vaša pomoć. Želimo znati tko je vaša snaga za promjene. Svakog ćemo mjeseca pratiti različite profile kako bismo naglasili razne uzroke, ljude ili organizacije koji sjajno utječu na svoje zajednice i svijet u cijelini. U sljedećih nekoliko dana molimo vas da napišete svoje prijedloge u komentare: ime nekog koga pratite, organizacije koje rade sjajan posao i u koje bi se trebali ugledati, profile koji vas inspiriraju i pomažu vam da se osjećate bolje i optimističnije. Odabrat ćemo 15 profila i zapratiti ih sljedećeg ponedjeljka, dok ćemo kolovoz provesti u znaku Snaga za promjene u životima svih nas", stoji uz objavu.

"Force for change" bit će ujedno i naziv rujanskog izdanja Vogue, čija će gostujuća urednica biti upravo Meghan. Ona je za naslovnicu sama odabrala 15 žena koje svojim promjenama i djelovanjem mijenjaju svijet nabolje. O tome se već mjesecima šuškalo, a zanimljivo je kako se u tome dosad nije okušala niti jedna druga članica kiraljevske obitelji. Stručnjaci smatraju da je ovaj potez jedan od najradikalnijih koje je Vogue u svojih 100 godina postojanja potegao. Iako je časopis prvo tražio da se sama vojvotkinja pojavi na naslovnici časopisa, ona je to odbila.

Očekuje se da će rujansko izdanje biti najprodavanije ove godine.

Inače, profil na Instagramu pod nazivom Sussex royal uspio je srušiti i Guinnessov rekord zbog činjenice da je u manje od 6 sati nakon otvaranja skupio milijun obožavatelja.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Edward Furlong (Foto: Screenshot) Edward Furlong (Foto: Profimedia) Edward Furlong (Foto: Profimedia) Edward Furlong (Foto: Profimedia) +5 Edward Furlong (Foto: Profimedia) Celebrity Djevojčice su nekad ludjele za njim, a danas izgleda neprepoznatljivo i gotovo su ga svi zaboravili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene