Princ Harry i Meghan Markle na svom službenom profilu na Instagramu više ne prate niti jedan profil.

Galerija


Princ Harry i vojvotkinja Meghan Markle oduševili su obožavatelje diljem svijeta nakon što su otvorili službeni profil na Instagramu, gdje ih prati 9,2 milijuna pratitelja, ali oni trenutno ne prate baš niti jednu osobu.

Vezani članci Princ Harry i princ Charles Harry u problemu: Zabrinut je zbog bolesnog oca, ali Meghan je donijela niz odluka i tražila da ih poštuje Meghan Markle Oglasio se član obitelji Meghan Markle i otkrio jedan šokantan detalj o njoj

Naime, u posljednjoj objavi svima su postavili pitanje "Tko je Vaša snaga za promjene?" i pojasnili što to zapravo znači.

"U mjesecu kolovozu trebat će nam vaša pomoć. Želimo znati tko je vaša snaga za promjene. Svakog ćemo mjeseca pratiti različite profile kako bismo naglasili razne uzroke, ljude ili organizacije koji sjajno utječu na svoje zajednice i svijet u cijelini. U sljedećih nekoliko dana molimo vas da napišete svoje prijedloge u komentare: ime nekog koga pratite, organizacije koje rade sjajan posao i u koje bi se trebali ugledati, profile koji vas inspiriraju i pomažu vam da se osjećate bolje i optimističnije. Odabrat ćemo 15 profila i zapratiti ih sljedećeg ponedjeljka, dok ćemo kolovoz provesti u znaku Snaga za promjene u životima svih nas", stoji uz objavu.

"Force for change" bit će ujedno i naziv rujanskog izdanja Vogue, čija će gostujuća urednica biti upravo Meghan. Ona je za naslovnicu sama odabrala 15 žena koje svojim promjenama i djelovanjem mijenjaju svijet nabolje. O tome se već mjesecima šuškalo, a zanimljivo je kako se u tome dosad nije okušala niti jedna druga članica kiraljevske obitelji. Stručnjaci smatraju da je ovaj potez jedan od najradikalnijih koje je Vogue u svojih 100 godina postojanja potegao. Iako je časopis prvo tražio da se sama vojvotkinja pojavi na naslovnici časopisa, ona je to odbila.

Očekuje se da će rujansko izdanje biti najprodavanije ove godine.

Inače, profil na Instagramu pod nazivom Sussex royal uspio je srušiti i Guinnessov rekord zbog činjenice da je u manje od 6 sati nakon otvaranja skupio milijun obožavatelja.

Djevojčice su nekad ludjele za njim, a danas izgleda neprepoznatljivo i gotovo su ga svi zaboravili