Princ Harry i Meghan Markle izrazili su posebnu želju da se na njihovu vjenčanju služe hrvatska vina. Naši vinari to su s oduševljenjem prihvatili.

Galerija


Sve veće uzbuđenje vlada u kraljevskoj obitelji. Za nešto manje od tri mjeseca princ Harry odvest će pred oltar svoju zaručnicu Meghan Markle. Do sada je tek bilo poznato da će se vjenčanje održati 19. svibnja u kapeli sv. Georgea u Windsoru, a sada se u javnosti pojavio još jedan detalj vezan uz kraljevsko vjenčanje. I to onaj koji će ponosnima učiniti Hrvate. Naime, uzvanici kraljevskog vjenčanja tijekom slavlja će se gostiti hrvatskim vinima. Želju za domaćim vinima izrazili su upravo članovi kraljevske obitelji, koji su odmah kontaktirali naše poznate vinare.

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty/Pixell)
Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty) - 3

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Tajna za koju zna tek nekoliko ljudi: Ovo je jedini podatak koji su Meghan i Harry uspjeli sakriti Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan i Harry stigli u naše susjedstvo, ali bez Archieja, udaje im se najbolja prijateljica

"Radi se o Tramincu, izborna berba bobica iz 2015. Količine koje ćemo slati još nismo definirali, ali s tim informacija niti ne bismo izlazili u javnost. Iz palače su nas kontaktirali kako bi vino naručili, a mi s njima surađujemo od 1953., točnije od krunidbe kraljice Elizabete II. Posljednjih godina pojačali smo suradnju, a naša su vina bila i na svadbi Kate i Williama, a ove su nam godine javili da je Meghan izrazila posebnu želju da to vino bude na stolu. Radi se o predikatnom vinu, to je slatko vino, koje se poslužuje kao aperitiv ili na kraju uz desert", kazala je Diana Spajić iz Iločkih podruma. Valja kazati kako bočica od 0,5 l stoji čak 150 kuna.