Princ Harry i Meghan Markle uskoro će vrlo vjerojatno podebljati svoj milijunski budžet.

Galerija


Objava princa Harryja i vojvotkinje Meghan Markle da se povlače sa svojih kraljevskih dužnosti ostavila je britansku, ali i svjetsku javnost u šoku, baš kao i članove njihove obitelji, s kojima se, kako se čini, uopće nisu konzultirali o toj odluci.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry Novo iznenađenje za Meghan i Harryja? Čini se da njihovo ponašanje dolazi na naplatu i to ne samo u kraljevskoj obitelji Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan zbog krštenja malene Lilibet kraljicu doveli u nezgodan položaj? Evo kakav su plan imali, no čini se da se izjalovio

Na njihovu je odluku uvelike utjecala želja da sami zarađuju vlastiti novac, a prema pisanju britanskih medija, moglo bi se raditi o pozamašnoj svoti, šuška se o visokim milijunskim iznosima.

U službenoj izjavi koju su objavili i na svoj web-stranici izrazili su žaljenje što samostalno ne mogu zarađivati. Zato će se odreći svog dohotka, odnosno dijela novca poreznih obveznika Velike Britanije od kojeg se inače namiruju plaće članova kraljevskih obitelji.

Pretpostavlja se da će s novim načinom životom morati sklopiti unosne komercijalne poslove da bi nastavili živjeti u raskoši, na što su dosad navikli, no to im ne bi trebalo predstavljati veliki problem.

Par trenutačno raspolaže cifrom od 45 milijuna funti i s time će započeti novi život, ali imaju priliku povećati tu cifru, i to autorskim ugovorima za objavljivanje knjiga, nastupima na javnim događanjima, ali i u svijetu mode, što bi Meghan itekako mogla dobro iskoristiti.

Stručnjaci tvrde da bi ako se, recimo, ugledaju na bivšeg američkog predsjednika Baracka Obama i njegovu suprugu Michelle mogli godišnje zarađivati milijune dolara.

"Njihova moć zarade, individualna ili zajednička, neograničena je u svim aspektima. Pojavljivanja u javnosti, partnerstva s brendovima, sve to može im donijeti ozbiljan novac", izjavio je PR stručnjak Ronn Torossian za Daily Mail.

Dodao je i kako ne bi bilo iznenađujuće da par počne razmatrati poslovne prilike u Sjevernoj Americi, kamo će se preseliti uskoro.

"Samo im je nebo granica", zaključio je Ronn.

U badiću na snijegu: Hana Hadžiavdagić pokazala razgolićenu guzu i zaključila da je opet najljepša