Princ Harry i Meghan Markle prije nekoliko su dana potpisali ugovor s Netflixom vrijedan 145 milijuna dolara, a sada je objavljeno kako će dobiti vlastiti reality show.

Galerija


Princ Harry i Meghan Markle navodno su pristali na reality seriju u kojoj će oni sami biti zvijezde, a Netflixove bi ih kamere trebale pratiti u stopu čak tri mjeseca.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle još su se jedne stvari zauvijek odrekli, poznat je i ozbiljan razlog ove odluke koja je konačna Meghan Markle i princ Harry Prošla je godina dana otkako su se Harry i Meghan odrekli kraljevskog života, evo što im se sve dogodilo od tada

"Žele ljudima otkriti djelić svojih života kako bi mogli vidjeti i kojim se sve dobrotvornim radom bave", ispričao je izvor blizak kraljevskom paru. Izvor dodaje kako će njihova reality serija biti potpuno drugačijeg ruha od onoga na koji smo navikli, a kraljevski će par paziti da sve bude decentno.

Najnovije vijesti dolaze nakon što je objavljeno da su Meghan i Harry potpisali ugovor vrijedan 145 milijuna dolara s Netflixom, a planiraju raditi dokumentarne emisije te program za djecu. Ipak, čini se kako jedan od najvećih streaming servisa želi nešto drugačiji format serije te će se prvo fokusirati na reality showu.

"Meghan se nada kako će publika imati priliku vidjeti je u pravom svjetlu", kažu njoj bliski ljudi. Zasad nisu poznati detalji njihovih emisija, a iz Netflixa su rekli kako će o svemu publiku obavijestiti na vrijeme.

Mnogi su se pitali nosi li išta ispod ekstra kratke haljine koja joj je jedva obuzdala obline: "Da ti nije malo premala?"