Meghan Markle i princ Harry ozbiljno su se primili traženja novih poslova i angažmana u SAD-u.

Galerija


Princ Harry i Meghan Markle počeli su razgovarati s pripadnicima holivudske elite kako bi im oni pomogli potpisati multimilijunske poslovne ugovore, nakon što su započeli samostalni život u Kanadi, daleko od Velike Britanije i kraljevske obitelji.

Vezani članci Princ Harry, Meghan Markle Harry i Meghan u novim problemima: Ne smiju koristiti brend na koji su potrošili desetke tisuća funti Meghan Markle i Harry Poznati voditelj napao kraljevski par: ''Iskorištavaju smrt princeze Diane kako bi zaradili milijune''

Supružnici su počeli organizirati sastanke s moćnim agentima, poslovnim menadžerima i odvjetnicima, s kojima je Meghan u tajnosti navodno počela komunicirati još prije nekog vremena, piše britanski Mirror.

U tom timu nalazi se Nick Collins iz agencije Gers, koji se bavi unosnim poslovima vezanima za filmove, televiziju i filantropiju, a među njegovim su klijentima glumci Tobey Maguire i Jamie Foxx. Iza scene aktivni su i Meghanin poslovni menadžer Andrew Meyer te holivudski odvjetnik Rick Genow.

Oni će kao poslovni gurui nastojati pomoći 35-godišnjem Harryju i 38-godišnjoj Meghan da postanu financijski neovisni, unatoč tome što će sljedećih 12 mjeseci dobivati prihode od njegova oca princa Charlesa.

Čak je i jedan od vodećih ljudi Netflica Ted Sarandos rekao da je ugovor s njima poželjan i dobrodošao. Uz to razmatrat će mogućnosti kako će promovirati osjetljiva pitanja kojima se bave poput zaštite okoliša te borbe protiv HIV-a i AIDS-a.

Inače, u javnost je nedavno procurila i snimka u kojoj Harry pokušava svojoj supruzi dogovoriti angažman s vodećim ljudima Disneyja, i to u prisustvu Beyonce i Jaya-Z-ja, koji nisu mogli sakriti nelagodu tog trenutka

Nakon posljednjih službenih dužnosti koje je obavio Harry je doputovao k Meghan u Kanadu kako bi konačno započeli novi život.

Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!