Princ Harry i Meghan Markle odbili su kraljičin poziv na ljetovanje u Škotsku jer je Archie premalen za put.

Galerija


Iako su britanski mediji prije nekoliko tjedana pisali kako će se princ Harry i vojvotkinja Meghan Markle pridružiti kraljici Elizabeti na odmoru u Škotskoj, točnije u tamošnjem dvorcu Balmoral, čini se kako do toga neće doći jer su ignorirali njezin poziv.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 1 Šokirali su njegovu obitelj i upropastili jedan rođendan, ali sad tvrde da im to nije bila namjera Kraljica Elizabeta Jedan detalj s ove fotografije bio je zadnja kap koja je prelila čašu i povod Harryju i Meghan da napuste obitelj

Naime, Harry i Meghan vjeruju kako je njihov 4-mjesečni sin Archie premalen za put u Škotsku, kamo ih je kraljica pozvala kamo već tradicionalno svake godine poziva članove kraljevske obitelji, gdje ona ljeti boravi dva mjeseca. Sve to ne bi bilo čudno da roditelji nisu poveli Archieja na prvo ljetovanje, i to na španjolski otok Ibizu, koji je poprilično udaljeniji od Londona negoli je Škotska. 

"Harry i Meghan nemaju u planu ići u Balmoral ovog ljeta jer smatraju kako je Archie premlad. To je pomalo neobično s obzirom na to da ih njegova dob nije spriječila da ga na prvo ljetovanje odvedu na Ibizu, i to na punih tjedan dana, odakle su se uputili u Francusku, gdje su se sreli s pjevačem Eltonom Johnom. Ako žele privatnost ili zaštitu, to bi u kraljičinu škotskom domu zasigurno dobili jer ne postoje zaštićenije mjesto od Balmorala", izjavio je izvor blizak obitelji za The Sun.

Da su se otputili u Škotsku, Meghan bi to bilo prvi odlazak škotsku rezidenciju jer prošle se godine nisu bili tamo otputili zbog njezine trudnoće.

Za razliku od njih, princ William i vojvotkinja Kate Middleton snimljeni su prilikom odlaska u Škotsku zajedno s djecom, i to niskotarifnim letom iz Londona u Aberdeen krajem kolovoza.

Kraljici i princu Philipu pridružili su se i princeza Anne, prinčevi Andrew i Edward te princeza Eugenie i Sarah Ferguson.

Dvorac Balmoral postao je rezidencija britanske kraljevske obitelji 1852. godine, a okružen je šumom i velikim imanjem kojim slobodno šeću jeleni, poniji i škotska visinska goveda.

Odabrao je Hrvatsku: Popularni pjevač i pobjednik Eurosonga vjenčao se na viškoj utvrdi