Jedva čekaju

Prvo službeno putovanje u inozemstvo: Princ Harry i i Meghan u srpnju će posjetiti Irsku

Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Screenshot) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle u Dublinu 10. i 11. srpnja, precizirala je Kensingtonska palača

Princ Harry i njegova supruga Meghan će početkom srpnja posjetiti Irsku, na njihovom prvom službenom putovanju u inozemstvo nakon vjenčanja u svibnju, objavila je Kensingtonska palača.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Par će boraviti u Dublinu 10. i 11. srpnja, precizirala je Kensingtonska palača.

Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa "nestrpljivi su da saznaju više o povijesti Irske i da otkriju njenu bogatu kulturu, kako i da se sastanu s ljudima koji stvaraju povijest zemlje", navodi se u priopćenju palače.

U jesen će Meghan i Harry krenuti na prvu službenu turneju tijekom koje će posjetiti Australiju, Fidži, Tongu i Novi Zeland, četiri zemlje Commonwealtha. Princ Harry je nedavno postao veleposlanik mladih Commonwealtha.

Harry i Meghan, bivša američka glumica, vjenčali su se 19. svibnja u kapelici svetog Georgea u Windsoru, a ceremoniju vjenčanja prenosile su televizije diljem svijeta.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene