Malo su bili zajedno, pa malo nisu, ali čini se kako sada među njima ponovno postoji 'ono nešto'.


Princ Harry susreo se u Africi sa svojom bivšom djevojkom Chelsy Davy. Njih dvoje bili su zajedno od 2004. pa sve do 2011. kada se njegov brat William oženio za Kate.

Vezani članci Princ Harry Kažu da nakon ovog više ništa neće biti isto u kraljevskoj obitelji, a Harryjev potez uspoređuju s onim što je učinila princeza Diana Kraljica Elizabeta i princ Harry Kraljica je izvukla skrivenog asa iz rukava i jasno dala do znanja princu Harryju što misli o intervjuu kod Oprah

Razlog što njihova veza nije opstala bio je vrlo jednostavan, Chelsy nije bila spremna voditi život pod povećalom javnosti i pod konstantnom medijskom pažnjom.

Kraljevski 'biološki sat' otkucava: 'Želim imati djecu i nekoga kraj sebe'

Mediji su ispunjeni vijestima o tome kako se Harry tajno sastaje sa svojom bivšom djevojkom i kako postoji mogućnost da se plamen stare strasti ponovno upalio. Navodno je Harry spreman pokušati još jednom.

Zanimljivo je kako je u Harryjevom rasporedu vrlo često baš Afrika. Oni koji ga poznaju tvrde kako je on uvijek bio zaljubljen u Davy jer ona nije obična djevojka.

S obzirom na to da je Harry nedavno izjavio kako ne bi imao ništa protiv toga da se smiri i osnuje obitelj, biti će zanimljivo vidjeti kako će se situacija razvijati u budućnosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook