Ako je suditi prema zadnjem pojavljivanju, princ Harry odlčno je raspoložen pred vjenčanje s Meghan Markle

Galerija


Princ Harry sve je samo ne običan princ. Tako je dan prije svog vjenčanja fanove odlučio počastiti svojim pojavljivanjem ispred dvorca Windsor, a društvo mu je radio kum brat William. Obojica su, bez obzira na skoro vjenčanje, pozdravljali okupljene, razgovarali i rukovali se s njima. 

Vezani članci Meghan Markle - 1 Meghan Markle si je pronašla novi posao, ovoga puta će se okušati u potpuno drugačijoj ulozi! Princ Harry, Meghan Markle Meghan i Harry podijelili tajni detalj o njihovom vjenčanju koji dosad nitko nije znao: ''To je bilo samo za nas dvoje!''

Samo je nekoliko sati ostalo do vjenčanja Harryja i bivše glumice Meghan Markle, a oni najzagriženiji fanovi već su zauzeli mjesta. 

Kakvu će haljinu nositi Meghan i koliko će sve biti emotivno, vidjet ćemo u subotu od podne. 

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos ovog najiščekivanijeg događanja godine. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati urednica Ivana Ivančić. Urednica portala Showbuzz.hr Mirjana Filipović izvještavat će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka, Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos ovog najiščekivanijeg događanja godine. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati urednica Ivana Ivančić.

Urednica portala Showbuzz.hr Mirjana Filipović izvještavat će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka, Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.