Dobre je volje

Nisu to očekivali: Princ Harry dan uoči vjenčanja fanovima je priredio pravo iznenađenje

Princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Ako je suditi prema zadnjem pojavljivanju, princ Harry odlčno je raspoložen pred vjenčanje s Meghan Markle

Princ Harry sve je samo ne običan princ. Tako je dan prije svog vjenčanja fanove odlučio počastiti svojim pojavljivanjem ispred dvorca Windsor, a društvo mu je radio kum brat William. Obojica su, bez obzira na skoro vjenčanje, pozdravljali okupljene, razgovarali i rukovali se s njima. 

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Samo je nekoliko sati ostalo do vjenčanja Harryja i bivše glumice Meghan Markle, a oni najzagriženiji fanovi već su zauzeli mjesta. 

Kakvu će haljinu nositi Meghan i koliko će sve biti emotivno, vidjet ćemo u subotu od podne. 

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos ovog najiščekivanijeg događanja godine. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati urednica Ivana Ivančić. Urednica portala Showbuzz.hr Mirjana Filipović izvještavat će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka, Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos ovog najiščekivanijeg događanja godine. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati urednica Ivana Ivančić.

Urednica portala Showbuzz.hr Mirjana Filipović izvještavat će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka, Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene