Princ Harry bio je zatreskan u glumicu Jennifer Aniston nakon što ju je vidio golu na naslovnici GQ magazina prije deset godina.

Galerija


Danas požrtvovni otac i suprug, princ Harry prije deset godina nije ni razmišljao o tome da se skrasi i zasnuje obitelj. No, iako je vodio posve drugačiji život jedna stvar se definitivno nije promijenila - riđokosi princ uvijek je bio slab na holivudske miljenice

Vezani članci Princ Philip, princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry oženio se s Meghan unatoč oštrom upozorenju svog djeda princa Philipa, evo što mu je rekao Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Indijska ljepotica pokazala gola leđa na naslovnici, suprug joj jasno dao do znanja što o tome misli

Naime, prije 10 godina, tada 24-godišnji Harry navodno se "zatreskao" u Jennifer Aniston - i to nakon što je vidio njezinu golišavu naslovnicu za časopis GQ. 

Nakon što je 2009. Jennifer snimila fotke za naslovnicu magazina GQ, na kojima pozira potpuno gola, a strateška mjesta prekriva samo rukama i kravatom, mladi britanski princ nije mogao doći  sebi od divljenja. 

Harry je uvijek bio proaktivan kada se radilo o osvajanju djevojaka pa je lijepu glumicu, koja je od njega starija 16 godina, zasuo porukama i smajlićima. Navodno je svojim prijateljima i obitelji opisao zvijezdu serije "Prijatelji" kao - "materijal za princezu". 

Iako je Harry bio očaran Jennifer, slavna glumica nije uzvraćala osjećaje pa ovaj dvojac nikada nije izašao na spoj. Glumica nije željela biti povezivana s čak 16 godina mlađim princom poznatim po raskalašenom ponašanju. 

Zanimljivo je da je i Harryeva sadašnja supruga, Meghan Markle, slavu stekla glumeći jednu fiktivnu Rachel u seriji "Suits", a Aniston je također u "Prijateljima" glumila Rachel. 

Poslije prekida ulicom prošetala u grudnjaku i raskopčanoj košulji, fotografe kao da nije doživjela