Princ Harry bio je zatreskan u glumicu Jennifer Aniston nakon što ju je vidio golu na naslovnici GQ magazina prije deset godina.

Galerija


Danas požrtvovni otac i suprug, princ Harry prije deset godina nije ni razmišljao o tome da se skrasi i zasnuje obitelj. No, iako je vodio posve drugačiji život jedna stvar se definitivno nije promijenila - riđokosi princ uvijek je bio slab na holivudske miljenice

Vezani članci Beyonce (Foto: Getty Images) Iza idiličnih fotografija Meghan i Beyonce krije se prava drama? Evo što se događalo prije njihovog susreta Jennifer Lawrence (Foto: Profimedia) Jedna od najplaćenijih glumica u stvarnom životu izgleda skroz drugačije nego na crvenom tepihu

Naime, prije 10 godina, tada 24-godišnji Harry navodno se "zatreskao" u Jennifer Aniston - i to nakon što je vidio njezinu golišavu naslovnicu za časopis GQ. 

Nakon što je 2009. Jennifer snimila fotke za naslovnicu magazina GQ, na kojima pozira potpuno gola, a strateška mjesta prekriva samo rukama i kravatom, mladi britanski princ nije mogao doći  sebi od divljenja. 

Harry je uvijek bio proaktivan kada se radilo o osvajanju djevojaka pa je lijepu glumicu, koja je od njega starija 16 godina, zasuo porukama i smajlićima. Navodno je svojim prijateljima i obitelji opisao zvijezdu serije "Prijatelji" kao - "materijal za princezu". 

Iako je Harry bio očaran Jennifer, slavna glumica nije uzvraćala osjećaje pa ovaj dvojac nikada nije izašao na spoj. Glumica nije željela biti povezivana s čak 16 godina mlađim princom poznatim po raskalašenom ponašanju. 

Zanimljivo je da je i Harryeva sadašnja supruga, Meghan Markle, slavu stekla glumeći jednu fiktivnu Rachel u seriji "Suits", a Aniston je također u "Prijateljima" glumila Rachel. 

Poslije prekida ulicom prošetala u grudnjaku i raskopčanoj košulji, fotografe kao da nije doživjela