Dobio sestricu

Princ George – veliki brat koji je ukrao kraljevski show

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

21-mjesečni princ i prijestolonasljednik britanske krune, princ George, jučer je bio zvijezda dana pred bolnicom St. Mary u Londonu.

Velika Britanija jučer je dočekala veliki dan rođenja drugog djeteta princa Williama i Kate Middleton. Princeza je došla na svijet u 8 sati i 34 minute po lokalnom vremenu i slavlje je moglo započeti.

Pogledaj i ovo Princ William - 5 Na mamu! Kad treba zasukati rukave, kraljevska obitelj ne srami se potegnuti: Evo koje su talente William i Harry naslijedili od roditelja

Kate je s malenom u kasnijim popodnevnim satima već napustila bolnicu, no osim predstavljanja novorođene princeze svjetskoj javnosti, jedan je posjetitelj pred bolnicom jučer definitivno 'ukrao show'

Kate Middleton i princ William svijetu pokazali princezu!

U ranijim popodnevnim satima, princ William pred bolnicu je dovezao sinčića Georgea, 21-mjesečnog princa koji je došao posjetiti svoju malenu sestricu. Preslatki George smiješio se i mahao okupljenom mnoštvu, čime se opet ponovila povijest u kraljevskoj obitelji.

Prije 30 godina Diana i Charles svijetu su predstavili malenog Harryja - Britance je posebno zanimao jedan detalj s ove fotografije

Prije 30 godina, pokojna princeza Diana rodila je princa Harryja, kojeg je ubrzo, uz tatu, posjetio novopečeni veliki brat William. William je tada samouvjereno ušetao u Lindo Wing bolnice St. Mary, dok se George ipak ugodnije osjećao u tatinom naručju.

Princ George svakim svojim pojavljivanjem u javnosti izaziva nevjerojatan interes, a sada se možemo veseliti fotkama na kojima će George pozirati s mlađom sestricom. Jedva čekamo!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene