21-mjesečni princ i prijestolonasljednik britanske krune, princ George, jučer je bio zvijezda dana pred bolnicom St. Mary u Londonu.


Velika Britanija jučer je dočekala veliki dan rođenja drugog djeteta princa Williama i Kate Middleton. Princeza je došla na svijet u 8 sati i 34 minute po lokalnom vremenu i slavlje je moglo započeti.

Vezani članci Princ Harry Harryjev život prije Meghan bio je pun divljih tuluma, nacionalnih skandala i sramotnih fotografija Meghan Markle, princ Harry Kao da joj je netko zabio nož u leđa: Kraljica je iz medija saznala da se Harry i Meghan povlače

Kate je s malenom u kasnijim popodnevnim satima već napustila bolnicu, no osim predstavljanja novorođene princeze svjetskoj javnosti, jedan je posjetitelj pred bolnicom jučer definitivno 'ukrao show'

Kate Middleton i princ William svijetu pokazali princezu!

U ranijim popodnevnim satima, princ William pred bolnicu je dovezao sinčića Georgea, 21-mjesečnog princa koji je došao posjetiti svoju malenu sestricu. Preslatki George smiješio se i mahao okupljenom mnoštvu, čime se opet ponovila povijest u kraljevskoj obitelji.

Prije 30 godina Diana i Charles svijetu su predstavili malenog Harryja - Britance je posebno zanimao jedan detalj s ove fotografije

Prije 30 godina, pokojna princeza Diana rodila je princa Harryja, kojeg je ubrzo, uz tatu, posjetio novopečeni veliki brat William. William je tada samouvjereno ušetao u Lindo Wing bolnice St. Mary, dok se George ipak ugodnije osjećao u tatinom naručju.

Princ George svakim svojim pojavljivanjem u javnosti izaziva nevjerojatan interes, a sada se možemo veseliti fotkama na kojima će George pozirati s mlađom sestricom. Jedva čekamo!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook