Maleni princ George proslavio je 6. rođendan, a objavljene su i njegove nove preslatke fotke.

Galerija


Maleni princ George, najstariji sin princa Williama i Kate Middleton, proslavio je svoj 6. rođendan, a Kensingtonska palača odlučila je tom prilikom objaviti njegove nove, preslatke fotografije. 

Vezani članci Jelena Karleuša Ne zvuči baš kao cvjetanje ruža u braku: Karleuša javno čestitala suprugu rođendan, on ju izignorirao Princ George (Foto: Profimedia) Ne napadaju više samo Meghan već i najmlađe članove kraljevske obitelji - no obilo im se o glavu

Maleni princ tako se smije ležeći na travi, a vidi se i kako su mu ispali mliječni zubići. Na sebi nosi dres engleskog nogometnog tima, a kao i obično u ovakvim posebnim obiteljskim prilikama, fotografije je snimila mama Kate. 

Čini se kao da su Kate i William još jučer prvi put javnosti pokazali svojeg prvorođenog sina i nasljednika prijestolja nakon njegova oca. 

Danas George ide u privatnu školu Thomas's Battersea u Londonu, a u slobodno vrijeme igra se sa svojom sestricom Charlotte u kraljevskim vrtovima. 

Kao i obično, Kate Middleton ovom prilikom još je jednom oduševila javnost svojim amaterskim umijećem fotografiranja koje je na zavidnoj razini. Naime, vojvotkinjine fotografije uvijek su one koje obitelj predstavi javnosti na neke velike obljetnice ili svečane prigode, a prirodnost ponašanja koja se na njima očituje oduševljava obožavatelje. 

Maleni George, praunuk kraljice Elizabete II., bit će 43. monarh od Williama Osvajača koji je osvojio krunu Engleske. George je trenutačno treći u liniji nasljeđivanja prijestolja. 

Iako ga čeka grandiozna budućnost, George je danas tek dječačić opsjednut dinosaurima, helikopterima, policijom i bagerima, a sve više voli i sport pa ga se često može vidjeti kako trči za loptom. 

Posebno nježan odnos maleni George ima sa svojom prabakom, kraljicom Elizabetom jer joj je on navodno najdraže praunuče, pa ga, baš kao i svaka baka, voli razmaziti. Tako George svaki put kada ostaje spavati u Buckinghamskoj palači kod svog krevetića dobije poklon koji je za njega vlastoručno spremila kraljica, a on ju zauzvrat od milja zove nadimkom "Gan Gan". Vjerojatno se Elizabeta i za Georgev 6. rođendan potrudila pripremiti mu nešto posebno. 

Pogledajte kako Novak Đoković s ekipom na Korčuli pjeva jednu od najljepših Oliverovih pjesama