Preslatki mališani!

Maleni princ Louis ukrao show već prvog dana škole, za nježni prijedlog tate Williama nije htio ni čuti!

Princ Louis Princ Louis Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton s djecom - 3 Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom - 2 Princ William i Kate Middleton s djecom - 1 Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William s djecom Louis, Charlotte i Kate Middleton Prinčevi Louis i Charles Prinčevi Louis i Charles Kate Middleton i princ Louis +13 Princ Louis Galerija

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis krenuli su u novu školu, u kojoj je najmlađi od njih već prava zvijezda.

Princ William i Kate Middelton doveli su svoje uzbuđene mališane, devetogodišnjeg princa Georgea, sedmogodišnju princezu Charlotte i četverogodišnjeg princa Louisa u njihovu novu školu u Windsoru, koju će pohađati nakon što su donijeli odluku o preseljenju obitelji i novoj fazi života.

Pogledaj i ovo Princeza Kate Middleton s djecom Na sve je mislila Djeca Kate Middleton odigrala su ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze, nešto ju je najviše mučilo

Njihov dolazak popratili su i brojni fotografi, a show je i ovog puta ukrao najmlađi princ, četverogodišnji Louis, koji nije htio da svi vide kako ga tata William vodi za ruku, već samo mama Kate, pa mu ju je uporno odbijao pružiti i ignorirao ga je. 

Louis je sada dovoljno star da ide u školu, a čini se i da vjeruje kako to znači da je prestar da ga se vidi kako se drži za ruke sa svojim ocem. Kako se obitelj približavala školi, mladi princ nije pokazivao znakove nervoze i nabacio je široki osmijeh pred kamerama.

Djeca su prisustvovala poslijepodnevnoj nastavi i dobrodošlici novim učenicima i njihovim obiteljima, nakon čega nastava i službeno počinje. George, Charlotte i Louis pohađat će privatnu školu u Berkshireu nakon što su Kate i William donijeli odluku o preseljenju u Adelaide Cottageu u Windsoru.

"Bili su jako uzbuđeni zbog škole, vidjelo se to čim su izašli iz automobila. Sve je bilo jako opušteno i oni su divna djeca", izjavio je izvor blizak paru za Daily Mail.

William ih je pri ulasku u školu pred svima nazvao svojom družinom, dok su maleni prinčevi i princeza rekli da su jako uzbuđeni zbog prvog dana škole.

Vojvoda i vojvotkinja odlučili su započeti novi život daleko od službene londonske rezidencije Kensington Palace jer su im djeca na prvom mjestu i žele da imaju što više slobode.

"Ovo je odluka koju su dva roditelja donijela kako bi svojoj djeci omogućila najnormalniji početak. Željeli su Georgeu, Charlotte i Louisu dati malo više slobode nego što imaju živeći u središtu Londona. To je uglavnom odluka koju su donijela djeca", izjavio je za Daily Mail izvor blizak paru.

Obitelj, koja će također sada biti bliže kraljičinim privatnim stanovima u dvorcu Windsor, zadržat će 20-sobni stan u Kensingtonskoj palači kao bazu u glavnom gradu, a to će ujedno biti i uredi za njihovo osoblje. Namjeravaju zadržati i treću nekretninu - svoj ladanjski dom u Anmer Hallu na imanju 96-godišnjeg monarha Sandringhama u Norfolku.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek i Ana Sasso Nikolina Pišek i Nives Ivanković Nikolina Pišek i Nives Ivanković +22 Nikolina Pišek Nekad i sad Pogledajte kako je Nikolina Pišek izgledala prije 16 godina, zbog ovakvih fotografija ne može zatajiti zahvate!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk i Bradley Cooper +10 Irina Shayk - 2 Celebrity Prošetala je u haljini golih leđa i bez grudnjaka, a sve to ostalo je u sjeni drugog detalja kojem nisu odoljeli brojni frajeri

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene