Zli komentari

Ne napadaju više samo Meghan već i najmlađe članove kraljevske obitelji - no obilo im se o glavu

Princ George (Foto: Profimedia) Princ George (Foto: Profimedia) profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George (Foto: Profimedia) Princ George (Foto: Getty Images) Princ George (Foto: Getty Images) Princ George (Foto: Getty Images) Princ George (Foto: Instagram) Princ George (Foto: Instagram) Princ George (Foto: Instagram) Princ William (Foto: Getty Images) Sarah Ferguson i princ Andrew (Foto: AFP) Kate Middleton, princ William (Foto: Getty Images) +3 Princ George (Foto: Profimedia) Galerija

Nije samo Meghan Markle meta kritika. Sada se i maleni princ George našao napadnut.

Ako ste mislili da mediji ponekad mogu biti okrutni prema članovima kraljevske obitelji, a osobito Meghan Markle, pričekajte da čujete što se zamjera malenom princu Georgeu. Još nije ni pošteno u školu krenuo, a već ga napadaju zbog aktivnosti u kojima uživa. 

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Naime, za vrijeme priloga u showu "Good Morning America" voditeljica Lara Spencer je pokušala nasmijati gledatelje svojom neumjesnom šalom, ali umjesto smijeha dočekale su je kritike, a pridružili su se čak i slavni.

U prilogu u kojem su govorili o novom školskom rasporedu britanskog princa Georgea (6), voditeljica Lara Spencer komentirala je kako dječaci zapravo kroz djetinjstvo ne uživaju u stvarima poput baleta.

"Izgleda baš sretno zbog satova baleta. Princ William kaže da George baš voli balet. Imam vijesti za tebe, prinče: vidjet ćemo koliko će to potrajati", izjavila je voditeljica dok je komentirala raspored u kojem će, osim baleta, biti i relgijski studiji, programiranje, ali i pjesništvo.

Njezin komentar nije najbolje prihvaćen pa nije trebalo dugo da se društvene mreže užare.

"Draga, ovo nije "Saturday Night Live". Ti si uvažena novinarka. Očekujemo da ćemo od tebe dobiti vijesti, informacije i ideje pa prema tome ismijavanje plesača, baleta i dječaka jednostavno nije cool. Samo se prisjetimo važnih muškaraca u našem društvu koji su obožavali ples. Steve Jobs, Bob Fosse, Christopher Walken, Dustin Hoffman, Patrick Dempsey, Norman Nixon... Stvarno je dugi popis. Duguješ kraljevskoj obitelji i plesačima ispriku, ali moraš se ispričati i jer nemamo dovoljno novca ni prilika u umjetnosti za mlade ljude. Dobili bi više Stevea Jobsa da imamo više baleta, a manje maltretiranja", poručila joj je plesačica Debbie Allen.

Zbog udara na njezin komentar, Spencer se na kraju nevoljko ispričala te rekla kako nije dobro promislila to što je rekla. 

Princ George već je ranije krenuo na satove baleta i još uvijek uči osnove, ali je princ William već prošle godine spomenuo kako njegov sin obožava balet, baš kao što je i princeza Diana voljela plesati.

"Ako nešto volite, posvetite se tome i, što je najvažnije, nemojte dopustiti nikome da vam kaže drugačije. Samo nastavite", izjavio je William prošle godine, kao da je predvidio kritike i komentare na koje će njegov sin naići. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vedrana Linardić (Foto: Instagram) Vedrana Linardić (Foto: Instagram) Vedrana Linardić (FOTO: Instagram) Vedrana Linardić (FOTO: Instagram) +7 Vedrana Linardić (FOTO: Instagram) Celebrity Prije deset godina bila je najseksi Hrvatica i ljubio ju je Ćorluka, a sada je opet zabljesnula kao nekad

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene