Kakav skandal

NOVI PRELJUBNIČKI SKANDAL? Princ Charles varao Camillu pa ga tukla šakama u javnosti?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Charles navodno je bio s poduzetnicom Sue Townsend, što je užasno pogodilo njegovu suprugu Camillu.

Prema tvrdnjama nove biografije "Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life", 68-godišnji princ imao je svojedobno avanturu s poduzetnicom Sue Townsend, i to dok je bio u braku s princezom Dianom. Osim toga, sa Sue se navodno viđao u isto vrijeme kad i sa sadašnjom suprugom Camillom, zbog čega je sada Camilla užasno ljuta.

Pogledaj i ovo Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) nepoznata prošlost Mračna strana obiteljske povijesti supruge princa Charlesa krije brojne tragedije, ali i poveznicu s princezom Dianom

Tabloid Radar Online piše kako je Camilla potpuno izvan kontrole jer je vjerovala da je Charlesa upravo ona smirila. Zbog svega mu je, navodno, u javnosti bacila figuricu u glavi. Nije joj jasno kako ju je mogao tako poniziti te ga je čak udarala i šakama.

Sve to za tabloid je otkrio izvor, koji tvrdi i da je Camilla mislila da su priče s preljubima iza njih. Sue je i sama svjedobno priznala da je imala nekakav odnos s Charlesom. "Da, bili smo bliski, ali to je bilo davno", rekla je Sue biografkinji Sally Bedell Smith.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene