Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanski princ Charles i njegov sin William izrazili su zabrinutost zbog ilegalne trgovine životinjama.


Britanski princ Charles i njegov sin William uputili su poziv za spas slonova i drugih ugroženih vrsta na videosnimci objavljenoj u nedjelju uoči međunarodne konferencije o ilegalnoj trgovini životinjama koja idućeg tjedna počinje u Londonu.

Što kraljevska obitelj NE želi da znamo!

Vezani članci Kate Middleton Princ William i Kate na Instagramu su pokazali dio svog ureda u kraljevskoj palači Princ Harry Harryjev život prije Meghan bio je pun divljih tuluma, nacionalnih skandala i sramotnih fotografija

Ta je ilegalna trgovina 'odgovorna za takve razmjere ubijanja i nasilja koji sada ne prijete samo opstojnosti najvrijednijih vrsta na planetu nego i gospodarskoj i političkoj stabilnosti u mnogim dijelovima svijeta', upozorio je princ Charles u devetominutnoj poruci.

Njegov sin William, vojvoda od Cambridgea također je vrlo aktivan u zaštiti prirode, dodaje: 'Naš naraštaj mora se obračunati s nezakonitom trgovinom i osigurati budućnost ovim divnim životinjama i njihovu staništu. Jer ne uspijemo li, bit će prekasno.'

Dvojica prinčeva završavaju svoju poruku sloganom 'Ujedinimo se za život divljine' pročitanom na arapskom, vijetnamskom, svahilskom, španjolskom i mandarinskom kako bi ga čuo što veći broj ljudi. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook