Sestra princeze Diane

Kiseli izraz lica princa Williama na krštenju mogao bi biti zbog žene koja je stajala kraj njega, bivše ljubavnice njegovog tate

Krštenje Archieja (Foto: Chris Allerton ©️SussexRoyal) Krštenje Archieja (Foto: Chris Allerton ©️SussexRoyal) Chris Allerton ©?SussexRoyal 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Krštenje Archieja (Foto: Chris Allerton ©️SussexRoyal) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) Sarah McCorquodale (Foto: Getty) Sarah McCorquodale (Foto: Getty) Charles, Diana (Foto: Profimedia) Charles, Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana, Harry (Foto: Profimedia) +0 Charles, Diana (Foto: Profimedia) Galerija

Na krštenju malenog Archieja bile su i dvije sestre pokojne princeze Diane.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor kršten je prošle subote uz prisustvo bliske obitelji i prijatelja u privatnoj kapelici u dvorcu Windsor.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Malo pretjerano? Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

Radi se o prvom djetetu kraljevskog para Meghan Markle i princa Harryja koji su još jednom razbijesnili javnost činjenicom da su strogo zabranili prisustvo medija na ovaj važni dan. Ipak, potpuno je razumljivo da su ga htjeli proslaviti samo uz najbližu obitelj i prijatelje.

Na krštenju je bilo ukupno 25 uzvanika. Među njima su bili princ od Walesa i njegova supruga, vojvotkinja od Cornwalla Camilla te vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, princ William i njegova supruga Catherine, ali i Meghanina majka Doria Ragland.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Kraljica Elizabeta II. i njezin suprug princ Phillip nisu prisustvovali događaju zbog ranije ugovorenih obaveza, no tako je bilo i prošle godine kada se krstio princ Louis, treće dijete princa Williama i Kate Middleton.

"Vojvoda i vojvotkinja su presretni što mogu podijeliti ovu radost s javnosti koja im je davala nevjerojatnu podršku od samog rođenja sina. Zahvaljuju vam na vašoj dobroti i slavlju ovog posebnog trenutka", stajalo je u Instagram objavi na službenom profilu Meghan i Harryja nekoliko sati nakon krštenja. Naime, tamo su i podijeljene jedine dvije fotografije za javnost.

Javnost je odmah primijetila i kako je princ William imao poprilično kiseli izraz lica na jedinoj zajedničkoj fotografiji, ali i da su na njoj dvije dame koje nisu toliko poznate javnosti. A ako ste se pitali tko su one, radi se o sestrama pokojne princeze Diane, majke prinčeva Harryja i Williama.

Njihova imena su Sarah McCorquodale i Jane Fellowes, a zanimljivo, jedna od njih ljubovala je s princom Charlesom prije nego se on vjenčao nikad prežaljenom Dianom. Radi se o starijoj sestri Sarah McCorquodale koja je na fotografiji u bijelome te stoji tik do princa Williama koji nikada nije pozvao majčine sestre na bilo kakav službeni događaj. Možda je zato i imao kiseli izraz lica prilikom fotografiranja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Naime, Charles i njegova sadašnja supruga Camilla počeli su se viđati još ranih 70-ih, no zatim su prekinuli, a princu je tada rečeno da pronađe djevojku dostojnu trona. Prije nego se vjenčao Dianom, unatoč činjenici da mu je Camilla uvijek bila najveća ljubav, Charles se viđao s 20-ak djevojaka, među kojima je bila i Sarah.

Bilo je to 1977. godine, no nije predugo potrajalo. Nitko zapravo ne zna točno koliko je trajala njihova romansa niti zašto je prekinuta, no Sarah se princu jednom prilikom pridružila na skijanju u Švicarskoj. Ona je Charlesa i upoznala s Dianom, čime se kasnije sama pohvalila te nije imala ništa protiv njihove veze. "Ja sam Kupid", ushićeno je jednom izjavila.

Sarah se udala za Neila McCorquodalea godinu dana prije vjenčanja svog bivšeg partnera i sestre, a par zajedno ima troje djece.

Kumovi malenog Archieja još uvijek nisu poznati javnosti. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +7 Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Celebrity Manekenka objavila fotke u izrezanom badiću, no one nisu nimalo slične onima koje su snimili paparazzi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene