Umiješao se i dvor

Princa optuženog za pedofiliju povezivali i s atraktivnom Hrvaticom, pričalo se i o zarukama

Princ Andrew (Foto: Getty Images) Princ Andrew (Foto: Getty Images) getty images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Andrew (Foto: Getty Images) Princ Andrew (Foto: Getty Images) Princ Andrew (Foto: Getty Images) Princ Andrew i princ Charles (Foto: AFP) +0 Princ Andrew (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Andrew intenzivno se družio s Monikom Jakišić.

Princa Andrewa, koji je službeno odstupio sa svih kraljevskih dužnosti nakon optužbi da je imao spolni odnos s maloljetnicom i zbog prijateljstva s preminulim financijerom Jeffreyjem Epsteinom, koji je bio osuđen na zatvorsku kaznu zbog pedofilije, u jednom su razdoblju života povezivali i s lijepom Hrvaticom.

Pogledaj i ovo showbuzz Jesu ili nisu? Hrvatica objavila zaruke s princem - palača sve zanijekala!

Riječ je o hrvatskoj manekenki Moniki Jakišić, s kojom su ga strani mediji poput Us Weeklyja povezivali 2014. godine, a koju je prije njega ljubio i slavni glumac George Clooney. Naime, Monika se s Andrewom družila u vrijeme kada je živjela u Velikoj Britaniji, gdje su ju mediji prozvali "hrvatskom senzacijom", a upoznao ih je zajednički prijatelj.

Zajedno su viđeni i na romantičnoj večeri na kojoj su proslavili njegov 54. rođendan, kada je pao i poljubac u obraz.

Monika je nakon te večere na svom profilu na Twitteru objavila fotografiju računa koji je iznosio 596,90 funti, a na njemu se nalazio prsten. "Ovako stvari stoje", napisala je Monika uz fotografiju i potaknula šuškanja da se par zaručio.

O svemu su se čak bili oglasili iz Buckinghamske palače i javno demantirali glasine te objasnili da su princ Andrew i Monika samo dugogodišnji prijatelji.

Monika Jakišić rođena je 5. 12. 1979. godine u Osijeku, a s 10 godina s roditeljima se preselila u Veliku Britaniju uslijed ratnih razaranja. Modnu karijeru započela je u istoj modnoj agenciji kao i planetarno popularna Kate Moss, a njezina je ljepota zapela za oko Clooneyju. S prekidima su se viđali sve od 2004. do 2013. godine, a šuškalo se i da je unijela nemir u vezu pjevača Enriquea Iglesiasa i tenisačice Ane Kournikove.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monika Jakisic (@prettylittlebadass) on

I u 40. godini Monika plijeni pažnju atraktivnim izgledom, u što se možemo uvjeriti i na njezinu profilu na Instagramu, gdje ju prati 15,4 tisuće obožavatelja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene