Vojvoda od Yorka je odlučio pružiti pomoći američkim istražiteljima u "najmanje tri slučaja" u vezi istrage koju još uvijek vode protiv Epsteina.

Galerija


Britanski je kraljevsku obitelj krajem prošle godine potresao skandal kada su princa Andrewa optužili da je spavao s maloljetnicama te sudjelovao u pedofilskom krugu i podvođenju malotljetnica koje je organizirao pokojni milijarder Jeffrey Epstein.

Vezani članci Princ Andrew (Foto: AFP) Mjesecima ga optužuju za seks s maloljetnicama, a on sada tvrdi da se tih djevojaka ni ne sjeća Princ Andrew (Foto: Getty Images) Kraljevska obitelj užasava se novih dokaza protiv princa, zahuktava se cijela priča oko seks-afere

Vojvoda od Yorka je odlučio pružiti pomoći američkim istražiteljima u "najmanje tri slučaja" u vezi istrage koju još uvijek vode protiv Epsteina, piše BBC. Ranije su američke vlasti optužile princa da ne želi sudjelovati u istrazi, no njegovi glasnogovornici kažu kako su time htjeli samo doći do što većeg publiciteta.

"Vojvoda od Yorka je najmanje tri puta sudjelovao u pomoći te je svjedočio u slučaju Jeffreyja Epsteina", istaknuli su njegovi odvjetnici.

Princa Andrewa je javnost oštro kritizirala zbog prijsteljstva s Epsteinom, a zbog optužbi je morao dati ostavku na sve kraljevske dužnosti zbog upletenosti u skandal te je njegov ured premješten iz kraljevske palače.

Jeffrey Epstein osuđen je za svoja zlodjela, a u zatvoru si je oduzeo život.

Nives pratitelje iznenadila fotkom u prozirnom, čipkastom grudnjaku, u sat vremena prikupila više od 10 tisuća lajkova