Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Princ negira optužbe i kaže da je usredotočen samo na posao...


Britanski princ Andrew u svojoj je prvoj javnoj izjavi o tom pitanju odlučno odbacio optužbe prema kojima je imao seksualne odnose s jednom maloljetnicom.

Vezani članci Slika nije dostupna Skandal na kraljevskom dvoru - 'Pedofil me pripremao da zadovoljim princa' Slika nije dostupna Princa presrela policija u vrtu Buckinghamske palače

'Ponavljam i potvrđujem izjave koje je u moje ime dala Buckinghamska palača', rekao je i dodao da je 'usredotočen na svoj posao'.

Procurili detalji eksplicitnog dnevnika seksualne robinje princa Andrewa

Od početka godine princ je suočen s optužbama žene koja tvrdi da je bila prisiljena održavati s njim seksualne odnose dok je bila maloljetna. Te optužbe su iznesene u tužbi predanoj u Sjedinjenim Državama.

U dva službena priopćenja početkom siječnja Buckinghamska palača je navela da je 'svaka insinuacija o neprimjerenom odnosu vojvode od Yorka s maloljetnom osobom kategorički netočna' i zanijekala bilo kakav odnos princa s tužiteljicom.

Vojvoda o Yorka, stalni gost foruma u Davosu, tu je izjavu dao tijekom primanja s 200 drugih uzvanika, među kojima su bili i bivši britanski premijeri Tony Blair i Gordon Brown. (HINA)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook