Samo posao

Princ negira optužbe o seksualnim odnosima s maloljetnicom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Princ negira optužbe i kaže da je usredotočen samo na posao...

Britanski princ Andrew u svojoj je prvoj javnoj izjavi o tom pitanju odlučno odbacio optužbe prema kojima je imao seksualne odnose s jednom maloljetnicom.

Pogledaj i ovo Princ Andrew - 1 gnjusne priče Princ Andrew spominje se u sudskoj dokumentaciji o Jeffreyju Epsteinu, svjedočanstvo jedne od žrtava sve je zgrozilo

'Ponavljam i potvrđujem izjave koje je u moje ime dala Buckinghamska palača', rekao je i dodao da je 'usredotočen na svoj posao'.

Procurili detalji eksplicitnog dnevnika seksualne robinje princa Andrewa

Od početka godine princ je suočen s optužbama žene koja tvrdi da je bila prisiljena održavati s njim seksualne odnose dok je bila maloljetna. Te optužbe su iznesene u tužbi predanoj u Sjedinjenim Državama.

U dva službena priopćenja početkom siječnja Buckinghamska palača je navela da je 'svaka insinuacija o neprimjerenom odnosu vojvode od Yorka s maloljetnom osobom kategorički netočna' i zanijekala bilo kakav odnos princa s tužiteljicom.

Vojvoda o Yorka, stalni gost foruma u Davosu, tu je izjavu dao tijekom primanja s 200 drugih uzvanika, među kojima su bili i bivši britanski premijeri Tony Blair i Gordon Brown. (HINA)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene