Princ Andrew sin kraljice Elizabethe II optužen je za seksualne odnose s maloljetnom djevojkom koja je na to bila prisiljena.


Neimenovana ženska osoba svjedočila je na njujorškom sudu kako ju je bankar 'iznajmljivao' svojim bogatim i moćnim prijateljima kao seksualnu robinju.

Javno priznanje princa – Koju to privatnu tajnu skriva Harry?

Vezani članci Dragan Marković Palma: Bunga bunga zabave - 2 Skandal u Srbiji, Vučićeva koalicijskog partnera optužuju da je podvodio djevojčice: "Znalo se da poslije zabava one idu s njim" Kraljica Elizabeta II i princ Philip Britance posebno razbjesnila jedna stvar oko izvještavanja o smrti princa Philipa, poslali su preko 100 tisuća pritužbi

Među onima kojima je služila, našao se navodno i vojvoda od Yorka, Princ Andrew.

Optužba protiv princa Andewa dio je procesa koji se vodi protiv bankara, multimilijardera Jeffreyja Epsteina kojem se na teret stavlja optužba za prisiljavanje maloljetnih osoba na seks sa njim i njegovim poslovnim partnerima.

Epstein je optužen od grupe djevojaka koje ga terete za silovanje. Jedna od njih ispričala je kako ju je Epstien nekoliko puta silovao a onda 'iznajmljivao' svojim prijateljima koji su je također silovali.

Ona u svom iskazu kaže kako je imala samo 17 godina kada je bila prisiljena na seksualni odnos s princom Andrewom. 

Epstien je već ranije osuđivan za plaćanje seksualnih odnosa četrnaestogodišnjoj djevojčici.

Iz Buckinghamske palače objavljeno je priopćenje u kojem se kategorički tvrdi kako su optužbe protiv princa netočne. S obzirom na to da se radi o građanskom sudskom postupku protiv Epstiena a ne princa, Andrew se po tom pitanju neće javno oglašavati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook